• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny-Cours: ΕΔ2
Ανώτερος ο Davies, έσπασε το όριο του ’38!
Νέα 30/09/2016 - 16:08

Ο Chaz Davies συνέχισε από εκεί που σταμάτησε το πρωί και στις ΕΔ3 πήρε πάλι την πρώτη θέση, όντας ο μόνος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:38!

 

Ο χρόνος του οδηγού της Ducati ήταν 1:37.836, αφήνοντας πίσω του τον δεύτερο με διαφορά πάνω από δυο δέκατα.

 

Αυτό πάντως ουδόλως θα απασχολεί τον Leon Camier που συνεχίζει να εντυπωσιάζει πάνω στην MV Agusta με τα αρκετά προβλήματα.

 

Ο Βρετανός - όλοι στις πέντε πρώτες θέσεις ήταν συμπατριώτες του - έβαλε πίσω του τις εργοστασιακές Kawasaki των Sykes και Rea.

 

Ο Sykes έκλεισε την ημέρα όντας 77χιλ πιο γρήγορος από τον ομόσταυλό του που πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Alex Lowes της Yamaha.

 

O Sykes είχε πολλά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του - κυρίως με τον πίσω τροχό - αλλά παρ’ όλα αυτά έκανε έναν καλό χρόνο.

 

Οι πέντε Βρετανοί στις πρώτες θέσεις είχαν μεταξύ τους διαφορά μόλις στα 0.357δ!  Πίσω τους ακολούθησε ο Michael Van der Mark.

 

Ο Ολλανδός στάθηκε άτυχος το πρωί, όταν προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα της Honda δεν τον άφησαν να γράψει ούτε έναν χρονομετρημένο γύρο.

 

Το απόγευμα όμως μπήκε δυνατά στην πίστα και κατάφερε - αν και με λιγότερη ώρα από τον ανταγωνισμό - να μπει μέσα στη 10αδα των πρώτων που παίρνουν την πρόκριση για την SP2.

 

Εκεί θα βρίσκεται και ο Xavi Fores με την Ducati του, όπως και οι Lorenzo Savadori (Aprilia), Sylvain Guintoli (Yamaha) και Jordi Torres (BMW).

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Magny-Cours: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Magny-Cours: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα