• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny-Cours: ΕΔ1
Ο Davies μπροστά από τον Rea
Νέα 30/09/2016 - 14:35

O Chaz Davies της Ducati κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Jonathan Rea της Kawasaki, στις πρώτες ΕΔ των SBK-Motul στο Magny Cours.

 

Πρώτη φορά στην Γαλλική πίστα οι αναβάτες του Πρωταθλήματος και οι πέντε πρώτοι οδηγοί είχαν μεταξύ τους διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο!

 

Ο Davies, που δήλωνε σίγουρος για το ρυθμό του στο στεγνό πριν την έναρξη του Γύρου, έμεινε 40χιλ μπροστά από τον Rea που θέλει να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Τίτλου του.

 

Στα τελευταία λεπτά ο Xavi Fores έκανε την έκπληξη και ανέβηκε στην τρίτη θέση πάνω στην Barni Ducati του.

 

Ελάχιστα πίσω του, για 75χιλ, έμεινε ο Tom Sykes που ήταν - μαζί με τους Davies  και Rea - σταθερά στις πρώτες τρεις θέσεις, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος.

 

Ο Alex Lowes - που ανάρρωσε από τον τραυματισμό του στο Γύρο της Aragon για το MotoGP - ήταν αυτός που έκλεισε την πεντάδα με διαφορά 0.520δ από τον Davies.

 

Πίσω από την Yamaha του Lowes ήταν ένας - και πάλι - δυνατός Leon Camier που έφερε την MV Agusta του στην 6η θέση, ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου μπροστά από τον Reiterberger.

 

Ο Γερμανός της BMW πήρε θέση μπροστά από τον ομόσταυλό του Lowes, τον Sylvain Guintoli που θα ψάξει ένα δυνατό αποτέλεσμα μέσα στην πατρίδα του.

 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jordi Torres, με μοτοσυκλέτα της BMW και ο Nicky Hayden φρέσκος από τη συμμετοχή και τον βαθμό που πήρε στην Aragon (MotoGP).

Ο Xavi Fores
Ο Xavi Fores

 

Ο ομόσταυλος του Hayden στην ομάδα της Honda, ο Michael Van der Mark έχασε πολύτιμο χρόνο καθώς δεν κατάφερε να γράψει ούτε ένα χρονομετρημένο γύρο.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Magny-Cours: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα κατηγορία 300 στα SBK-Motul

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα