• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα κατηγορία 300 στα SBK-Motul
Ντεμπούτο τη νέα σεζόν για οδηγούς από 15χρ
Νέα 30/09/2016 - 13:56

Τη νέα σεζόν μια νέα κατηγορία θα κάνει ντεμπούτο στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul, με μοτοσυκλέτες κυβισμού 300cc - 500cc.

 

Η νέα αυτή κατηγορία θα έχει ως στόχο να αναδείξει τους μελλοντικούς Πρωταθλητές, καθώς από αυτή θα τροφοδοτούνται οι μεγαλύτερες κατηγορίες του Πρωταθλήματος.

 

Παράλληλα είναι και ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα στους κατασκευαστές και στην ιδιαίτερα σημαντική κατηγορία μοτοσυκλετών γύρω στα 300 που γνωρίζει άνθηση. όπως και στα SBK θα επιτρέπονται δικύλινδρες μοτοσυκλέτες κοντά στα 300cc και μονοκύλινδρες μέχρι 500! ήδη υπάρχει αντίστοιχη κατηγορία ατο Ιταλικό Πρωτάθλημα, ενώ και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα η κατηγορία Νέων με ανάλογο κανονισμό.

 

Η νέα κατηγορία θα έχει ως στόχο την ανάδειξη του ταλέντου αναβατών από όλο τον κόσμο, γιατί όχι και από την Ελλάδα, με το όριο ηλικίας να ξεκινά από τα 15 έτη. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Δημήτρης Καρακώστας ετοιμάζεται!

 

«Θέλουμε να προσφέρουμε ένα οργανωμένο και σχετικά εξισορροπημένο περιβάλλον, έτσι ώστε να εξελιχθούν τα μελλοντικά αστέρια», ήταν η σύντομη τοποθέτηση του Vito Ippolito.

 

«Στόχος μας είναι η νέα κατηγορία να είναι οικονομικά προσιτή στους αγωνιζομένους», πρόσθεσε ο Javier Alonso, Executive Director των SBK-Motul.

 

«Θα προωθηθεί από τους κατασκευαστές ως ένα εύκολα προσβάσιμο Πρωτάθλημα για την ανάδειξη των μελλοντικών αστέρων, όπου οι κατασκευαστές θα έχουν από κοντά τους αναβάτες τους στα πρώτα βήματα της καριέρας τους».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Magny-Cours: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner πουλά την έπαυλή του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα