• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δύσκολα θα τον κερδίσουμε
Ο Marquez έχει ξεκάθαρα τον καλύτερο ρυθμό
Νέα 24/09/2016 - 20:03

Ο Valentino Rossi στάθηκε τυχερός και απέφυγε τον τραυματισμό σε μια δύσκολη πτώση που είχε το πρωί στις ΕΔ3. Στη συνέχεια πήρε την 6η θέση στις κατατακτήριες, λέγοντας ότι πολύ δύσκολα θα κερδίσει τον Marquez.

 

«Ήταν δύσκολη ημέρα... είχαμε πολλή δουλειά από την αρχή. Είχα νέο ελαστικό πίσω, έκανα το λάθος όμως κι έπεσα. Ήμουν τυχερός και πρέπει να πω ευχαριστώ στην Dainese, επειδή ο αερόσακος έσωσε τον ώμο μου».

 

«Αυτού του είδους οι πτώσεις είναι επικίνδυνες διότι δεν το περιμένεις, ενώ πας σιγά και πέφτεις με αρκετή δύναμη κάτω με τον ώμο. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμό, αλλά χάσαμε χρόνο».

 

«Καθυστέρησε η προσπάθειά μας να βελτιώσουμε το ρυθμό μας. Επίσης δεν είμαι ευχαριστημένος από την 6η θέση. Ναι, είναι η δεύτερη σειρά αλλά πιστεύω ότι μπορούσα και καλύτερα».

 

«Τώρα περιμένουμε να δούμε τις συνθήκες αύριο, ώστε να αποφασίσουμε για τα ελαστικά. Στις ΕΔ με τα σκληρά ήμουν δεύτερος, μια καλή θέση αλλά πρέπει να βελτιώσουμε το ρυθμό μας, να είμαστε δυνατοί από την αρχή και να κρατήσουμε σταθερό ρυθμό σε όλο τον αγώνα».

 

«Ο Marquez είναι πολύ δυνατός, είναι αυτός που έχει ξεκάθαρα τον καλύτερο ρυθμό και ξεκινά από την pole. Αύριο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα για να παλέψουμε για το βάθρο. Το να νικήσουμε τον Marquez θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο».

 

Πέρα από τον Marquez, δυνατός - παρά την πτώση του στις κατατακτήριες - σε ρυθμό είναι και ο Dani Pedrosa αλλά και ο Cal Crutchlow! Ρώτησαν τον Rossi αν είναι έκπληκτος από την απόδοση των Honda.

 

«Το περίμενα ότι θα ήταν δυνατοί, διότι παραδοσιακά είναι μια καλή πίστα γι’ αυτούς, ενώ στους τελευταίους αγώνες έχουν βελτιωθεί και ειδικά στην επιτάχυνση στις στροφές».

 

Όσο για τα ελαστικά; «Εξαρτάται από τις συνθήκες, διότι για αύριο οι προβλέψεις λένε ότι θα κάνει πιο κρύο. Είδαμε και σήμερα πολλά λάθη, πολλές πτώσεις, έτσι πρέπει να είναι προσεκτικός κανείς σ’ αυτή την πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez είναι επικίνδυνος!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: Η pole στον Lowes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα