• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: Η pole στον Lowes!
Ο Βρετανός έχει το πάνω χέρι για τον αγώνα
Νέα 24/09/2016 - 17:43

Ο Sam Lowes έχει βάλει γερές βάσεις για τη νίκη στον αυριανό αγώνα, όντας με δυνατό ρυθμό από την Παρασκευή, ενώ σήμερα πήρε και την pole position νικώντας τον ανταγωνισμό στον ένα γύρο!

 

Ήταν η 5η φετινή pole για τον Lowes και η 8η της καριέρας του, την οποία πήρε παρά το ότι έξι περίπου λεπτά πριν από το τέλος επέστρεψε με τρομερό εκνευρισμό στο γκαράζ, έχοντας προβλήματα με το μπροστινό.

 

Στο τέλος όμως τα κατάφερε και στέρησε από τον Alex Marquez την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη του pole position στη μεσαία κατηγορία. Ο Ισπανός ήταν δυνατός από το πρωί και το επιβεβαίωσε το απόγευμα.

 

Βελτιώθηκε, έκανε χρόνο στο ’53.261, κράτησε την pole για μερικά λεπτά κι έχασε μόνο από τον Lowes. Πάντως για τον Marquez είναι το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες στη μεσαία κατηγορία.

 

Δυνατός σε ρυθμό είναι και ο Nakagami που παλεύει για να μπει μέσα στην πεντάδα των καλύτερων οδηγών της Moto2. Ο Ιάπωνας συνέχισε και στις κατατακτήριες δοκιμές την καλή του παρουσία στην Aragon.

 

Έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο και για δεύτερο συνεχόμενο γύρο θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, ενώ θα προσπαθήσει να κάνει τρία τα συνεχόμενα βάθρα του μετά το Silverstone και το Misano.

 

Ο Folger ήταν τέταρτος και 0.158δ μπροστά από τον Johann Zarco που δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη σειρά, αλλά είδε τον πιο μεγάλο του αντίπαλο, τον Rins, να δυσκολεύεται.

 

Ο Ισπανός, που ταλαιπωρείται από αρρώστια, έκανε καλύτερη εμφάνιση σήμερα το απόγευμα στις κατατακτήριες δοκιμές και είχε καταφέρει σ’ ένα σημείο να μπει στη δεκάδα. Εν τέλει πήρε την 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δύσκολα θα τον κερδίσουμε

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: Τυφώνας Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα