• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez είναι επικίνδυνος!
Ρισκάρει με τις ζωές των άλλων, λέει ο Aleix Espargaro
Νέα 24/09/2016 - 21:33

Έντονη κριτική άσκησε ο Aleix Espargaro στον Marc Marquez, λέγοντας ότι στην πτώση του στην 14, ο Marquez δεν έλαβε υπόψη τις κίτρινες σημαίες, φρέναρε πιο βαθιά, έπεσε και ρίσκαρε τις ζωές των κριτών και του Hayden!

 

Ο Αμερικανός άσος, που επιστρέφει στο MotoGP ως αντικαταστάτης του Miller, είχε μια πτώση στην 14 και ελάχιστα μετά στο ίδιο σημείο έχασε τον έλεγχο ο Marquez, όντας στην εσωτερική του Pol Espargaro τον οποίο παρέσυρε στην πτώση.

 

«Στο γρήγορο γύρο μου φρέναρα νωρίς γιατί είδα τις κίτρινες σημαίες, μάλλον από τις πτώσεις των Dani και Cal. Αυτό πρέπει να κάνεις όταν δεις τις σημαίες, διότι σημαίνει ότι είναι κάποιος στην πίστα, κριτές, αναβάτης κτλ».

 

«Ο Marquez έπεσε κι έτσι σίγουρα φρέναρε αργά... όταν υπάρχει κίτρινη σημαία δεν γίνεται να πέφτεις. Κάποιοι είναι στην πίστα και δουλεύουν και μπορείς εύκολα, αν η μοτοσυκλέτα τους χτυπήσει, να τους σκοτώσεις».

 

«Και δεν το κάνει για πρώτη φορά. Στο Silverstone πριν τρία χρόνια ήμασταν τυχεροί. Τώρα για δεύτερη φορά στεκόμαστε τυχεροί. Ελπίζω να μην χρειαστεί να έχουμε τρίτη φορά».

 

Ο Aleix αναφέρεται στο περιστατικό στο ζέσταμα της Κυριακής πριν τον αγώνα στο Silverstone, όταν ο Marquez χωρίς να δει τις κίτρινες σημαίες έπεσε ακριβώς στην ίδια στροφή (Vale) που είχε πέσει νωρίτερα ο Crutchlow, εκεί που οι κριτές βοηθούσαν τον Βρετανό.

 

«Πρέπει απλά να φρενάρεις ένα μέτρο πιο πριν και αυτό είναι όλο. Εγώ κατέστρεψα το γύρο μου στις κατατακτήριες, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι καλύτερο από άλλα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ο Marquez δυο επίπεδα πάνω!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δύσκολα θα τον κερδίσουμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα