• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: Τυφώνας Marquez!
Εκπληκτικός ο Ισπανός, έξι δέκατα μπροστά απ’ όλους
Νέα 24/09/2016 - 17:30

Ο Marc Marquez δείχνει ανίκητος φέτος στην Aragon, καθώς πήρε την τέταρτη συνεχόμενη pole position του στην Ισπανική πίστα, κάνοντας μάλιστα διαφορά έξι δεκάτων από τον δεύτερο!

 

Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά φέτος - στο στεγνό - που έχει σημειωθεί σε κατατακτήριες δοκιμές! Ο Marquez είχε δυνατό ρυθμό και στις ΕΔ4 με γύρους στο χαμηλό ’48.

 

Πίσω από τον απόλυτο κυρίαρχο Marquez εξελισσόταν μια μεγάλη μάχη για τις άλλες δυο θέσεις της πρώτης σειράς, με τον Cal Crutchlow να τις διεκδικεί αλλά να πέφτει στο τέλος.

 

Λάθος στο γρήγορο γύρο του έκανε και ο Dani Pedrosa που έπεσε ενώ θα μπορούσε και αυτός να ανέβει στην πρώτη σειρά. Τελικά η δεύτερη θέση πήγε στον Vinales, ενώ την τελευταία στιγμή ήρθε ο Lorenzo για να κάνει τον 3ο καλύτερο χρόνο!

 

Με το 1:47.778, ο μελλοντικός αναβάτης της Ducati άφησε τον μελλοντικό του ομόσταυλό, τον Andrea Dovizioso στην τέταρτη θέση. Ο Rossi εξασφάλισε την τελευταία θέση της δεύτερης σειράς.

 

Ο Ιταλός φέτος, με τα Michelin, το χειρότερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες είναι η 7η θέση. Θα περίμενε σίγουρα μια θέση στην πεντάδα, αλλά ο ρυθμός του είναι καλός για αύριο.

 

Ο Crutchlow ήταν απογοητευμένος τελικά με την πέμπτη θέση γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε κάτι καλύτερο και κυρίως την πρώτη σειρά. Εξίσου απογοητευμένος και ο Dani Pedrosa που υποχώρησε στην 7η θέση.

 

Βέβαια ο Dani δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο Misano πριν δυο εβδομάδες, κέρδισε τον αγώνα από την 8η θέση. Και στην Aragon έχει καλό ρυθμό.

 

Στην τρίτη σειρά μαζί με τον Pedrosa είναι ο Aleix Espargaro και ο Danilo Petrucci. Την τέταρτη σειρά απαρτίζουν οι Redding, Pol Espargaro και Bradl. Ο τελευταίος εντυπωσίασε και η Aprilia για 2ο συνεχόμενο GP είχε μοτοσυκλέτα της στις πρώτες 12!

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: Η pole στον Lowes!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: Pole για Bastianini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα