• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden αντί Miller στην Aragon;
Ένα πολύ πιθανό σενάριο προς υλοποίηση!
Νέα 19/09/2016 - 09:52

Ο Nicky Hayden, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 στο MotoGP, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι αυτός στη θέση του τραυματία Jack Miller στην Aragon.

 

Η φετινή σεζόν για τον Miller - που πήρε και την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία στο Assen - είναι γεμάτη τραυματισμούς, εξαιτίας των οποίων έχει χάσει τα GP σε Austin, Αυστρία, Brno και Misano.

 

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του αναβάτη ή της ομάδας του, για το αν θα είναι στο επόμενο Grand Prix στην Aragon κι έτσι ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι στη θέση του θα είναι ο Hayden!

 

«Η ευκαιρία υπάρχει και πρέπει να διευθετηθούν μερικά πράγματα ακόμα», έλεγε ο Hayden λίγο μετά την τρίτη του θέση στο Lausitzring, στον 10ο Γύρο των SBK-Motul.

 

«Αν τελικά επιτευχθεί συμφωνία, θα είναι πολύ διασκεδαστικό να προσπαθήσω και πάλι στο MotoGP. Θα δούμε τι θα γίνει».

 

«Για την ώρα όμως, αυτό που σκέφτομαι αποκλειστικά είναι το πως θα πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εδώ στο Lausitzring και στα SBK, που είναι το σπίτι μου τώρα».

 

Αν τελικά δούμε τον συμπαθή Αμερικανό στην Ισπανία αυτό το Σ/Κ, θα είναι ο τρίτος αναβάτης από τα SBK-Motul που θα συμμετάσχει φέτος στο MotoGP, μετά τους Alex Lowes και Xavi Fores.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Κρατά τα θετικά!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Δημήτρης Καρακώστας πάλι στους βαθμούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα