• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Δημήτρης Καρακώστας πάλι στους βαθμούς
11ος στο EJC στην Γερμανία!
Νέα 18/09/2016 - 19:34

Στον 5ο Αγώνα της χρονιάς για το European Junior Cup του 2016, στην πίστα Lausitzring στην Γερμανία που έγινε μαζί με τα SBK-Motul, είχαμε άλλη μια Ελληνική επιτυχία. Ο Δημήτρης Καρακώστας πήρε μετά από μάχη την 11η θέση, χάνοντας την 10η μόλις για μισό δευτερόλεπτο! Ο Αγώνας έγινε με την πίστα βρεγμένη και ήταν και αυτή μια νέα πίστα για τον Δημήτρη και τον Νίκο Καρακώστα που εκπροσωπούν για 2η χρονιά τη χώρα μας στο θεσμό. Μάλιστα ο Δημήτρης αντιμετώπισε κάππια προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του το Σάββατο στις Κατατακτήριες, αλλά ο πατέρας του Γιώργος και πάλι έδωσε λύση μέχρι τον αγώνα.

Ο Δημήτρης είναι η 4η φορά φέτος που βαθμολογείται και έτσι με συνολικά 16 βαθμούς έχει την 17η θέση στην κατάταξη, ισοβαθμώντας με τον 16ο και μόλις 3 βαθμούς μακρυά από την 13η θέση! Ο Νίκος από την πλευρά του δυσκολεύτηκε περισσότερο, τερμάτισε 24ος και ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς, παρά το ότι πλησίασε πολύ σε προηγούμενο αγώνα.

Η οικογένεια Καρακώστα συνεχίζει το δύσκολο δρόμο των αγώνων σε τέτοιο επίπεδο και ελπίζουμε ότι θα τους δούμε και το 2017 στο νέο θεσμό των 300SSP που θα αντικαταστήσει το EJC.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden αντί Miller στην Aragon;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Γιάννης Περιστεράς 2ος στο CIV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα