• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Κρατά τα θετικά!
Μετά την πτώση του στο βρεγμένο ο Sykes
Νέα 19/09/2016 - 11:47

Παρά την πτώση του στον δεύτερο αγώνα της Γερμανίας - με αποτέλεσμα να αυξηθεί ελάχιστα η διαφορά του από τον Rea - ο Sykes λέει ότι κρατά τα θετικά από τον 10ο Γύρο των SBK-Motul.

 

Το Lausitzring έκρυβε έντονες εναλλαγές συναισθημάτων για τον Sykes, με τον άσο της Kawasaki να μειώνει τη διαφορά του στους 26β με το τέλος του πρώτου αγώνα, η οποία όμως εκτοξεύθηκε στους 47β μετά την πτώση του χτες.

 

Αν και κατάφερε να επιστρέψει στην πίστα και να τερματίσει στην 12η θέση, ο Sykes παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ότι δεν είχε το κατάλληλο στήσιμο στην Ninja του για το βρεγμένο.

 

«Νομίζω ότι πιθανότατα ήταν θέμα του οδηγού για την πτώση μου, μιας και το set-up της μοτοσυκλέτας μου δεν δούλεψε καλά και πιστεύω ότι ξεπέρασα το σημείο αναφοράς στον 1ο αγώνα».

 

«Πρέπει να βρούμε μια μικρή βελτίωση στο στήσιμό μας στο στεγνό και πολύ περισσότερο στο βρεγμένο. Αυτό δεν είναι καλό, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να κερδίσω αγώνες στο βρεγμένο».

 

«Είναι θέμα απλά το να βρεις τη σωστή ισορροπία αλλά και την κατάλληλη πληροφόρηση, που σ’ αυτές τις συνθήκες - για την ώρα τουλάχιστον - δεν τη δίνω στην ομάδα».

 

«Είμαι βέβαιος όμως ότι μπορούμε να τη βρούμε. Στους αγώνες μπορούν να συμβούν τα πάντα. Χτες ήμουν 26β πίσω και τώρα είμαι 47β. Το θετικό είναι ότι η διαφορά πριν τρεις Γύρους ήταν στους 71β».

 

«Έχουμε τρεις Γύρους ακόμα για το τέλος».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Επιστρέφει ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden αντί Miller στην Aragon;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα