• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Lausitzring: Superpole
Ο Davies πήρε τη 2η φετινή του pole
Νέα 17/09/2016 - 13:08

Δύσκολες και ευμετάβλητες ήταν οι συνθήκες στο Lausitzring της Γερμανίας σήμερα το πρωί για τους αναβάτες των SBK-Motul.

 

Όλο το βράδυ η βροχή έπεφτε ασταμάτητη και το πρωί η πίστα ήταν πολύ βρεγμένη και σταδιακά στέγνωνε για να κάνουν όλοι στο τέλος τους καλούς τους χρόνους.

 

Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Chaz Davies της Ducati που έκανε έναν ταχύτατο τελευταίο γύρο και να πάρει την pole!

 

Είναι η δεύτερη φετινή pole position για τον Βρετανό, ο οποίος άφησε δεύτερο τον Tom Sykes της Kawasaki. Ο Sykes προσπάθησε, αλλά έμεινε ένα δέκατο πίσω από τον συμπατριώτη του.

 

Εντυπωσιακός ήταν στο τέλος και ο Nicky Hayden, ο οποίος κατάφερε ν’ ανέβει στην τρίτη θέση. Με το γύρο του αυτό, ο Αμερικανός άφησε τέταρτο τον πρώτο στα χτεσινά αποτελέσματα Lorenzo Savadori.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Jordi Torres της BMW κι έτσι μαζί με την Honda (Hayden) και την Aprilia (Savadori) έχουμε πέντε κατασκευαστές στις πέντε πρώτες θέσεις.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Jonathan Rea - που χρειάστηκε να περάσει για 1η φορά φέτος από την SP1 - πήρε την τελευταία θέση στη δεύτερη σειρά.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Leon Camier με MV Agusta, με τον Davide Giugliano (Ducati) - που πέρασε και αυτός από την SP1 - να παίρνει θέση δίπλα του.

 

Ο Guintoli - προερχόμενος από τραυματισμό - έφερε την Yamaha του στην 9η θέση, ενώ ο ομόσταυλός του - ο Alex Lowes - ήταν πολύ άτυχος καθώς από τεχνικό πρόβλημα δεν κατάφερε να γράψει χρόνο.

 

Έτσι, οι Michael Van der Mark (Honda) και ο Markus Reiterberger (BMW) πέρασαν μπροστά από τον Βρετανό της Yamaha στην 10η κι 11η θέση αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Lausitzring: Νίκη για Davies!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Lausitzring: ΕΔ1-2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα