• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Lausitzring: Νίκη για Davies!
2ος ο Sykes, έπεσε ο Rea, νέο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα
Νέα 17/09/2016 - 15:48

Ο Chaz Davies κατάφερε να πάρει την 5η φετινή του νίκη, με το Πρωτάθλημα να παίρνει φωτιά καθώς ο Rea έπεσε και ο Sykes τερμάτιζε δεύτερος!
 

Εξαιρετικός ήταν ο Davies από την pole position, καθώς ξέφυγε μπροστά και μέσα σε δυο γύρους είχε καταφέρει να κάνει διαφορά 2δ από τον Sykes πίσω του.

 

Ο Βρετανός συνέχιζε αλάνθαστος στον αγώνα και πήρε μια τεράστια νίκη, αφήνοντας τον δεύτερο με διαφορά πάνω από δέκα δευτερόλεπτα.

 

Με τον Davies να είναι άπιαστος, πίσω η μάχη για τον Τίτλο έπαιρνε φωτιά καθώς ο Rea έπεσε στον έκτο γύρο κι ενώ ήταν στην τρίτη θέση λίγο πίσω από τον Sykes.

 

Ο Ιρλανδός έπεσε στα φρένα στην 10 και παρά το ότι κατάφερε να σηκώσει την πληγωμένη μοτοσυκλέτα του, δεν μπορούσε να συνεχίσει επιστρέφοντας στα pits φανερά απογοητευμένος.

 

Ο Sykes κατάφερε στο τέλος να αποκρούσει μια τελευταία επίθεση από τον Nicky Hayden και πήρε αυτός τους 20β, μειώνοντας τη διαφορά του από τον Rea στη βαθμολογία στους 26β!

 

Ο Hayden ανέβηκε στην τρίτη θέση στον έβδομο γύρο του αγώνα, όταν ο Savadori έπεσε μπροστά του. Ευνοημένος και ο Jordi Torres που πήρε την 4η θέση.

 

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Leon Camier που μπήκε στην πεντάδα, ενώ πιο πίσω ο Van der Mark κράτησε πίσω του τον Giugliano στη μάχη για την 6η θέση.

 

Ακόμα πιο πίσω, ο Alex Lowes - αν κι έχασε την SP2 - κατάφερε να είναι αυτός η καλύτερη Yamaha, με διαφορά όμως 27δ από τον πρώτο που σίγουρα προβληματίζει.

 

Ο Sylvain Guintoli έκανε τον πρώτο του αγώνα από τον Μάιο και μπήκε στη δεκάδα, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του στην ένατη θέση μπροστά από τον Xavi Fores.

Επόμενο άρθρο »

Η pole position στις Σέρρες (4οΠΠΤ)

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Lausitzring: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα