• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Lausitzring: ΕΔ1-2
Έκανε την έκπληξη ο Savadori!
Νέα 17/09/2016 - 00:12

Ο ταχύτερος γύρος της πρώτης ημέρας στο Lausitzring της Γερμανίας ανήκε στον Lorenzo Savadori που έκλεψε τις εντυπώσεις πάνω στην Aprilia του!

 

Η διαδικασία ήταν η συνηθισμένη, με τους οδηγούς να επιτίθενται στο χρονόμετρο για να μπουν στους καλύτερους δέκα στα τελευταία λεπτά.

 

Τότε ήταν που ο Savadori - στον οποίο πιστεύουν πολύ στην Aprilia - πήρε την πρώτη θέση από τον Reiterberger της BMW που είναι από τους ελάχιστους με γνώση της πίστας.

 

Η Γερμανική πίστα επιστρέφει στο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2007, κάτι που σημαίνει ότι οι περισσότεροι την οδήγησαν για πρώτη φορά στο ιδιωτικό τεστ που έγινε εκεί.

 

Έτσι ίσως μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι τα γνωστά «δυνατά» ονόματα της κατηγορίας ήταν πιο πίσω, με τους Sykes και Davies (Kawasaki και Ducati αντίστοιχα) στην 3η και 4η θέση.

 

Από την άλλη, ο Jonathan Rea δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 11η θέση! Πάντως ο Ιρλανδός δεν πτοείται και είναι βέβαιος ότι έχει την ταχύτητα να περάσει με επιτυχία από την SP1.

 

Ο Nicky Hayden της Honda ανέβηκε στην 5η θέση, μπροστά από τον Sylvain Guintoli που επέστρεψε στη δράση μετά την πολύμηνη - λόγω τραυματισμού - απουσία του.

 

Ο Jordi Torres (BMW) ήταν πρώτος το πρωί, αλλά το απόγευμα δεν κατάφερε - μόνο αυτός και ο Van der Mark - να βελτιώσει το χρόνο του κι έπεσε στην 7η θέση.

 

Ο Alex Lowes (Yamaha) έπεσε στην όγδοη θέση μετά από ένα lowside που είχε στην 6, αλλά κατάφερε να μείνει μπροστά από τους Leon Camier (MV Agusta) και Van der Mark (Honda).

 

Οι ΕΔ2 είχαν μια μικρή διακοπή περίπου στα μισά, καθώς ο Josh Brookes έριξε την BMW του στην 10 και χρειάστηκε να μαζευτούν τα απομεινάρια.

 

Μετά από ένα 10λεπτο περίπου, η δράση συνεχίστηκε αλλά ο Αυστραλός άσος δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει κι έτσι στο τέλος κατρακύλησε στην 18η θέση.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Lausitzring: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Παντελεάκης Πρωταθλητής στο MiniGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα