• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Παντελεάκης Πρωταθλητής στο MiniGP
Ο Βασίλης Παντελεάκης κέρδισε στο MiniGP Cup 2016
Νέα 16/09/2016 - 11:07

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 14/09/2016

 

Tελείωσε το MiniGP cup για φέτος. Τελευταίος αγώνας την Κυριακή 11/09 στην πίστα καρτ στα Μέγαρα. Ο ανταγωνισμός αυξημένος από πέρυσι με μεγάλη βελτίωση όλων των παιδιών παρά τις λίγες συμμετοχές. Παρά την ατυχία με την πτώση του Βασίλη στον δεύτερο αγώνα, η νίκη του στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του χάρισε και το Πρωτάθλημα για το 2016, κατακτώντας τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του.

 

Ο αγώνας στην Κυριακή 11/09 στην πιστα καρτ των Μεγαρων ξεκίνησε με τον Βασίλη να παίρνει την Pole position, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα. Ξεκινώντας πρώτος, κατάφερε να ανοίξει την διαφορά μέσα σε λίγους γύρους. Έχοντας το προβάδισμα, και με την εμφάνιση μηχανικού προβλήματος στον 5ο-6ο γύρο οδήγησε συντηρητικά τους τελευταίους γύρους για να μην ρισκάρει πτώση, κερδίζοντας τον 2ο του αγώνα για φέτος και το πρωτάθλημα για το 2016.

 

Το πρόγραμμα του είναι βαρύ, ξεκινώντας και το σχολείο ξανά μετα τις καλοκαιρινές διακοπές. Επόμενη αγωνιστική στάση το Autodromo di Franciacorta στις 24-25 Σεπτέμβρη και το SanMauro στις 8-9 Οκτώβρη, για τους 2 τελευταίους αγώνες του Ιταλικού πρωτάθληματος Minimoto.

 

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στην σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/VasilisPanteleakisMoto/

 

 Ένα μεγάλο μπράβο στην διοργάνωση που ήταν άψογη φέτος, παρα τις λίγες συμμετοχές, και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια του Βασίλη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:

 

Planetbikes

Minoan Lines

Blata

Arai

Dellorto

Vans

Pmt

Gimoto

Panta

LeKare Designs

Αθλητικό Σωματείο Άρης

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Lausitzring: ΕΔ1-2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Το grid του 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα