• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: ΕΔ1 - ΕΔ2
Πρωί-Απόγευμα πρώτος ο Bastianini
Νέα 09/09/2016 - 20:58

Μετά τις ΕΔ1 όπου είχαν κόκκινη σημαία στην αρχή από λάδια που είχαν πέσει στην πίστα από τη μοτοσυκλέτα του Quartararo, η θερμοκρασία ανέβηκε αισθητά χωρίς αυτό όμως να επηρεάσει τον Bastianini!

 

Ο Ιταλός ήταν πρώτος τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, στην πίστα που πέρυσι είχε καταφέρει να γράψει ιστορία κατακτώντας την πρώτη του νίκη από την pole position!

 

Ο Bastia, όπως έγινε γνωστό, θα μείνει στην Moto3 για τέταρτη χρονιά και θα πάει από την ομάδα του Gresini στην Estrella Galicia, στη θέση του Navarro που θα κάνει το βήμα για την Moto2.

 

Ο Binder, που είχε μηχανικά προβλήματα στις ΕΔ1, έδωσε μάχη με τον Bastianini για την πρώτη θέση, αλλά στο τέλος συμβιβάστηκε με τη δεύτερη.

 

Τρίτος στη λίστα με τους χρόνους ήταν ο Joan Mir που μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα της ημέρας, με τον νικητή της Αυστρίας να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

 

Ο Kornfeil ήταν δεύτερος το πρωί κι έπεσε στην τέταρτη θέση, αλλά ήταν εντυπωσιακός και μπροστά από τον Di Giannantonio που συνεχίζει τις δυνατές εμφανίσεις του κλείνοντας την πεντάδα.

 

Στην έκτη θέση ήταν ο Jorge Navarro, με τον Livio Loi να δείχνει το καλό του πρόσωπο και να ανεβαίνει στην 7η θέση. Ο Oettl δεν κατάφερε να βελτιώσει τον πρωινό του χρόνο αλλά έμεινε 8ος στα συνδυασμένα αποτέλεσματα.

 

Ο ταχύτερος αναβάτης της SKY VR46 την πρώτη ημέρα - στον εντός έδρας αγώνα της- ήταν ο Andrea Migno που κατετάγη στην 9η θέση, με τον Bulega να είναι 13ος. Δέκατος στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν ο Antonelli.

 

Δεν πήγε καλά η ημέρα για τον Pecco Bagnaia, καθώς ο Ιταλός άσος είχε προβλήματα με το συμπλέκτη του κι έμεινε στην 25η θέση στα συνδυασμένα. Για την Mahindra, ο αγώνας της Κυριακής θα είναι ο 100ος τους στο Πρωτάθλημα!

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: ΕΔ1 - ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano MotoGP: ΕΔ1 - ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα