• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano MotoGP: ΕΔ1 - ΕΔ2
Έκπληξη με P. Espargaro εκτός μάχης ο Iannone
Νέα 09/09/2016 - 20:06

Ωραίες μάχες και μικρές διαφορές ανάμεσα στους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας είχαμε την πρώτη ημέρα δοκιμών στο Misano, για τον 13ο Γύρο του MotoGP.

 

Το πρωί η ημέρα ξεκίνησε δυνατά για τον Valentino Rossi, ο οποίος είναι αποφασισμένος μπροστά στους οπαδούς του να πάρει τη νίκη και να μειώσει όσο περισσότερο γίνεται τη διαφορά των 50β από τον Marquez.

 

Ο Ιταλός ήταν πρώτος το πρωί με θερμοκρασία ασφάλτου στους 27o C, με τον Pol Espargaro να δείχνει επίσης γιατί αυτή η πίστα ταιριάζει πολύ στις Yamaha!

 

Ο Ισπανός, ο οποίος στάθηκε πραγματικά τυχερός στο Silverstone με την τρομακτική του πτώση, ήταν πάρα πολύ καλός και πήρε τη δεύτερη θέση, με τους πρώτους 15 να είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Το απόγευμα η θερμοκρασία ανέβηκε στους 43o C με τον Pol Espargaro να κάνει την έκπληξη και ν’ ανεβαίνει στην πρώτη θέση, μόλις 65χιλ μπροστά από τον Dani Pedrosa!

 

Ο Lorenzo είχε μπει δυνατά στις ΕΔ2, αλλά ο χρόνος του Polyccio ήταν ασυναγώνιστος την πρώτη ημέρα, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:32.769.

 

Μόλις τρεις αναβάτες είχαν χρόνο στο 1:32 σήμερα, με τον τρίτο της παρέας να είναι ο Andrea Dovizioso, ένα δέκατο πιο αργός από τον Espargaro μπροστά.

 

Δυστυχώς για τους Ducatisti, ο Andrea Iannone έπεσε στις ΕΔ1 και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ο Ιταλός δεν είναι σε θέση να συνεχίσει το GP της πατρίδας του.

 

Ο Lorenzo πήρε την τέταρτη θέση με διαφορά 0.287δ από την κορυφή, αλλά ήταν σήμερα ο πιο σταθερός απ’ όλους σε χρόνους, κάνοντας συνεχώς γύρους στο ’33 με εξαίρεση την πρώτη του έξοδο.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Marc Marquez έκλεισε την ημέρα στην 5η θέση, περίπου δυο δέκατα μπροστά από τον Valentino Rossi που ήταν φανερά εξοργισμένος με τον Aleix Espargaro!

 

Δείχνοντας πόσο πολύ θέλει την επιτυχία μπροστά στον «κίτρινο λαό» του, ο Rossi χειρονόμησε με έντονο τρόπο στον Ισπανό, ο οποίος τον έκοψε στο τέλος που θα μπορούσε να ανέβει θέσεις στη λίστα με τους χρόνους.

 

Από μπροστινό - η Michelin έχει φέρει νέο μπροστά ελαστικό στο Misano - έπεσε στις ΕΔ2 ο Cal Crutchlow και έμεινε στην 7η θέση.

 

Ο συμπατριώτης του Scott Redding, ο Hector Barbera και ο νικητής του Silverstone, Maverick Vinales, ήταν αυτοί που έκλεισαν τη δεκάδα σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto3: ΕΔ1 - ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα