• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: ΕΔ1 - ΕΔ2
Κυριάρχησε ο Nakagami την 1η ημέρα
Νέα 09/09/2016 - 21:17

Ο πιο γρήγορος απ’ όλους ήταν σήμερα ο Takaaki Nakagami στη μεσαία κατηγορία, έχοντας πάρει την πρώτη θέση τόσο στις ΕΔ1, όσο και στις ΕΔ2.

 

Ο Nakagami έχει καλή παράδοση στην πίστα του San Marino και θα προσπαθήσει την Κυριακή να πάρει τη δεύτερη νίκη της καριέρας του μετά το Assen φέτος.

 

Δυνατός όμως στο Misano είναι και ο Johann Zarco, ο οποίος πέρυσι είχε προσθέσει ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό του. Ο Γάλλος έκλεισε την ημέρα με το δεύτερο καλύτερο χρόνο.

 

Η διαφορά του με τον Rins, μετά το Silverstone και την επαφή με τον Lowes, είναι μόλις στους δέκα βαθμούς, με τον Rins να ξεκινά επίσης καλά και να κλείνει την ημέρα με τον 4ο καλύτερο χρόνο!

 

Πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Sam Lowes, ο οποίος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 12η θέση σήμερα. Ο Baldassarri κατάφερε μ’ έναν τελευταίο γρήγορο γύρο ν’ ανέβει στην 3η θέση.

 

Ο μεγάλος νικητής του Silverstone, Tom Luthi, ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την πεντάδα των πρώτων, χάρη όμως στον πρωινό του χρόνο. Καλός ο Folger, ήταν έκτος μπροστά από τον Simone Corsi.

 

Ο συμπατριώτης του, Mattia Pasini έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 8η θέση, μπροστά από τον Sandro Cortese. Ο Morbidelli έκλεισε τη δεκάδα, με τον ομόσταυλό του, τον Alex Marquez να είναι 13ος.

Επόμενο άρθρο »

Ο Iannone μπορεί να τρέξει!!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: ΕΔ1 - ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα