• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα δούμε...
... αν μπορούμε ν’ αντιστρέψουμε την κατάσταση
Νέα 08/09/2016 - 19:49

Ο Jorge Lorenzo είναι αισιόδοξος ότι η πίστα του Misano θα τον βοηθήσει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα των τελευταίων αγώνων.

 

Μετά από μια σειρά τριών άσχημων αγώνων, ο Jorge επέστρεψε στο βάθρο στην Αυστρία. Στο Brno όμως ήταν εκτός βαθμών, ενώ στο στεγνό Silverstone δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο από την 8η θέση.

 

Το Misano, η φυσική έδρα του Valentino Rossi, είναι μια πίστα που μπορεί να του δώσει πίσω τη χαμένη αυτοπεποίθησή του, έχοντας εκεί ισχυρότατη παρουσία τα τελευταία (αρκετά) χρόνια.

 

Στην Ιταλική πίστα ο Jorge Lorenzo έχει κερδίσει ή έχει τερματίσει δεύτερος από το 2008 ως το 2014, ενώ πέρυσι έκανε το πρώτο του λάθος στη σεζόν κι έπεσε.

 

«Το Silverstone ήταν ακόμα ένας απογοητευτικός αγώνας, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δυσκολευτήκαμε όλο το Σ/Κ».

 

«Τελικά αποφασίσαμε και βάλαμε διαφορετικές ρυθμίσεις στον αγώνα και δούλεψαν χειρότερα απ’ ότι περιμέναμε. Ωστόσο τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το τι έγινε».

 

«Το Misano είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και θα δούμε αν θα καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα».

 

«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν σκέφτομαι τον Τίτλο, είναι πολύ δύσκολο».

Επόμενο άρθρο »

Misano: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Είμαι έτοιμος για Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα