• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Είμαι έτοιμος για Τίτλο!
Το 2017 θα παλέψω για το Πρωτάθλημα
Νέα 08/09/2016 - 17:29

Ο Maverick Vinales πήρε την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία στο Silverstone και τώρα υπογραμμίζει ότι τη νέα σεζόν θα μπορέσει να κάνει Πρωταθλητισμό!

 

Ο Ισπανός άσος της Suzuki θριάμβευσε στον Κυριακάτικο αγώνα κι έγινε ο 7ος διαφορετικός νικητής, φέτος, στη μεγάλη κατηγορία.

 

Αρκετές ώρες αργότερα έδωσε συνέντευξη σε Ισπανικό ραδιόφωνο, παραδεχόμενος ότι ακόμα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ παράλληλα ότι έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους του.

 

«Δεν ήταν τόσο άνετη νίκη, όσο φάνηκε και αυτό επειδή έδινα το 100% όλη την ώρα. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να μένεις συγκεντρωμένος και αυτό για 19 γύρους».

 

Μέσα σε δυο χρόνια, μαζί με την Suzuki την ομάδα του, ο Maverick Vinales έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και πολύ περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες, όταν έχουν βρει κάτι καλό στα ηλεκτρονικά.

 

Όμως η πλέον σημαντική σεζόν για τον Vinales θα είναι το 2017, όταν θα είναι στο γκαράζ μαζί με τον Valentino Rossi και πάνω στην Μ1, προσπαθώντας να υλοποιήσει τους στόχους του.

 

Και αυτοί δεν συμπεριλαμβάνουν τίποτα άλλο από τον Τίτλο!

 

«Με το κατάλληλο όπλο μπορούμε να παλέψουμε για τον Τίτλο και αυτό ελπίζω να κάνω το 2017. Νομίζω ότι τελευταία έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου και νοιώθω πολύ άνετα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα δούμε...

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: Νέος κινητήρας στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα