• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσδοκά κάτι καλό ο Vinales
Espargaro: Δεν περιμένω εύκολο Σ/Κ
Νέα 01/09/2016 - 09:43

Η ομάδα της Suzuki κατευθύνεται για την πίστα του Silverstone, έχοντας ως παρακαταθήκη την πρόοδο που σημείωσαν με τη μοτοσυκλέτα.

 

«Οι προσδοκίες μου για το Silverstone είναι καλές και είναι μια πίστα που πάντα τα πάω καλά. Εκεί πήρα και την πρώτη μου pole position».

 

«Πάντα μου άρεσε και πιστεύω ότι είναι μια καλή πίστα για την Suzuki. Πρέπει όμως να δουλέψουμε πολύ».

 

«Σημειώσαμε πρόοδο στους τελευταίους αγώνες, κερδίζοντας γνώση με τη μοτοσυκλέτα και βρίσκοντας λύσεις με το set-up και τα ηλεκτρονικά».


«Ο καιρός θα παίξει το ρόλο του, αλλά η πρόοδος που έχουμε σημειώσει με κάνει να πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

 

Ο Aleix Espargaro δεν περιμένει από την πλευρά του ένα εύκολο Σ/Κ. Ο Ισπανός ταξίδεψε για την Αγγλία αφού πρώτα επισκέφτηκε τον Dr. Mir για έναν τελευταίο έλεγχο στο χέρι του.

 

«Δεν περιμένω ένα εύκολο Σ/Κ, καθώς ο καιρός εκεί αλλάζει συνέχεια και πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα στα νέα δεδομένα. Πιθανόν θα κάνει κρύο».

 

«Θα είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτούμε πλήρως την κάθε περίοδο στο στεγνό, αλλά και να βρούμε γρήγορα ένα βασικό στήσιμο».

 

«Μ’ αρέσει η πίστα. Ο κινητήρας θα παίξει ρόλο αλλά έχει και γρήγορες στροφές κι εκεί με το πλαίσιό μας μπορεί να έχουμε το πλεονέκτημα».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Δεν αντιγράφω τον Rea!

« Προηγούμενο άρθρο

Εντατική φυσιοθεραπεία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα