• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εντατική φυσιοθεραπεία
Για τον Andrea Dovizioso
Νέα 31/08/2016 - 17:02

Σε εντατική φυσιοθεραπεία υποβάλλεται ο Andrea Dovizioso ενόψει του Silverstone, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στις ιδιωτικές δοκιμές στο Misano.

 

Ο Dovi - προερχόμενος και αυτός από πολλά προβλήματα με το μπροστινό της Michelin στο Brno - έπεσε στην 4 στο τέλος των δοκιμών, γυρίζοντας το δεξί του γόνατο.

 

«Πραγματικά θα μπορούσα και χωρίς αυτή την πτώση στο Misano, αλλά δουλεύω με τον φυσιοθεραπευτή μου για να είμαι έτοιμος για το Silverstone».

 

«Με πονά ακόμα το δεξί μου γόνατο, αλλά κάνω εντατική φυσιοθεραπεία. Πάντως το Silverstone είναι από τις πίστες που τις προτιμώ».

 

«Είναι καταπληκτική, αν και πολύ δύσκολη. Θεωρώ ότι και εδώ θα είμαστε ανταγωνιστικοί, ειδικά αν σκεφτούμε ότι πέρυσι ήμουν στο βάθρο εδώ με την 3η θέση».

 

Για τον Andrea Iannone, το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πάρει στο Silverstone είναι μια 4η θέση το 2012 στην Moto2. Πέρυσι ο Ιταλός ήταν 8ος στο βρεγμένο.

 

«Η μοτοσυκλέτα μας είναι ανταγωνιστική σε κάθε πίστα και το Silverstone επίσης μπορεί να είναι θετικό για εμάς», σχολίασε.

 

«Είχα κάποια προβλήματα εδώ στο παρελθόν, επειδή είναι περίεργη πίστα... πολύ πλατιά και ταιριάζει περισσότερο σε μονοθέσια της F1».

 

«Δεν είναι από τις πίστες που μ’ αρέσουν, αλλά πιστεύω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να τα πάμε καλά εδώ».

Επόμενο άρθρο »

Προσδοκά κάτι καλό ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ο Vinales για το Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα