• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Στις μεικτές συνθήκες;
Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο!
Νέα 24/08/2016 - 11:03

Ο Cal Crutchlow μετά τη σπουδαία του νίκη στην Τσεχία, νοιώθει ότι σε μεικτές συνθήκες είναι ο καλύτερος οδηγός του κόσμου!

 

Όντας σίγουρος για την επιλογή του σκληρού/σκληρού στον αγώνα, ο Βρετανός μπορεί να έπεσε στην 15η θέση, αλλά δεν απογοητεύτηκε.

 

Οι πρώτοι γύροι ήταν δύσκολοι, μέχρι να αρχίσουν να δουλεύουν τα σκληρά ελαστικά και στη συνέχεια ο Crutchlow ήταν χάρμα ιδέσθαι!

 

Ξεπέρασε την αντίσταση όλων των αντιπάλων του - και το έκανε να δείχνει τόσο εύκολο - για να πάρει την πρώτη νίκη Βρετανού στη μεγάλη κατηγορία από το 1981 και τον Barry Sheene.

 

Η νίκη αυτή ήρθε ένα μήνα αφότου ήταν δεύτερος πίσω από τον Marquez στο Sachsenring, όταν η διστακτικότητά του να μπει στα pits νωρίτερα του στοίχισε, όπως πιστεύει ο ίδιος, τη νίκη.

 

Όταν τον ρώτησαν αν θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος αναβάτης στον κόσμο σε μεικτές συνθήκες, απάντησε: «Ναι, είδαμε και στο Sachsenring ότι με το που στέγνωνε ερχόμουν».

 

«Πιστεύω ότι και στο τελείως βρεγμένο είμαι ένας από τους καλύτερους. Κανονικά επιλέγω διαφορετικά ελαστικά από τους άλλους και δουλεύω διαφορετικά για τον αγώνα».

 

«Στο Silverstone πέρυσι, στο τελείως βρεγμένο, επέλεξα μαλακό/μαλακό κι ένοιωθα ότι θα ανέβαινα στις μπροστά θέσεις (σ.σ. τον έριξε ο φίλος του και ομόσταυλός του τότε Miller) οπότε ναι, ίσως είμαι ο καλύτερος και στο βρεγμένο».

 

«Αν υπήρχε κάποιος άλλος με το σκληρό μπροστά (σ.σ. το είχε ο Baz αλλά έχασε χρόνο στην αρχή) θα είχα ίσως ανταγωνισμό».

Επόμενο άρθρο »

Με το μεσαίο βρόχινο στο Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Καμμία πρόοδος για Marquez στο τεστ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα