• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Επόμενη στάση το Brno!
Πιο κοντά στον Τίτλο ο Johann Zarco
Νέα 18/08/2016 - 10:05

Η μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα, αυτή τη φορά στη γνώριμη σε όλους πίστα του Brno.

 

Από το 2010, όταν και μετονομάστηκε η μεσαία κατηγορία σε Moto2, κανείς από τους Πρωταθλητές δεν έμενε για δεύτερη σεζόν, με εξαίρεση τον Tito Rabat της σεζόν 2014-2015.

 

Ο Rabat δεν κατάφερε όμως να πάρει τον Τίτλο τη δεύτερή του σεζόν στην κατηγορία, κάτι που δείχνει έτοιμος να κάνει ο Johann Zarco θυμίζοντάς μας τον κυρίαρχο αναβάτη της περσινής σεζόν!

 

Ο Γάλλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει ασταμάτητος έχοντας τέσσερεις νίκες στους πέντε τελευταίους αγώνες. Παράλληλα θα βρεθεί στο Brno, εκεί όπου πέρυσι είχε πάρει τη νίκη.

 

Με μια ανάλογη φετινή εμφάνιση, ο Johann Zarco θα έχει αρπάξει γερά με το ένα χέρι του τον Τίτλο της μεσαίας κατηγορίας.

 

Ο Rins δεν τα βρήκε όσο εύκολα θα ήλπιζε στην Αυστρία, κατάφερε όμως να σώσει την κατάσταση στον αγώνα και ειδικά στον τελευταίο γύρο όταν και κέρδισε τον Luthi στη μάχη για το βάθρο.

 

Παρά ταύτα είδε τον Γάλλο Zarco να του αυξάνει κι άλλο τη διαφορά στο Πρωτάθλημα. Ο Ισπανός πρέπει να αρχίσει να τερματίζει μπροστά από τον Γάλλο αν θέλει να ανατρέψει την κατάσταση.

 

Για τον Lowes η πτωτική πορεία συνεχίζεται. Μετά τις δυο πτώσεις στο GP της Γερμανίας, ήρθαν άλλες δυο πτώσεις στο Γύρο της Αυστρίας και το χαμένο έδαφος που καλείται να καλύψει είναι πια μεγάλο. Πέρυσι είχε καταφέρει να πάρει την 5η θέση στην Τσεχία.

 

Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε την απόδοση των Luthi, Morbidelli και Alex Marquez στο Brno.

 

Ο Luthi θέλει να πάρει το αίμα του πίσω χάνοντας το βάθρο στην Αυστρία κι ενώ ήταν στη δεύτερη θέση στον τελευταίο γύρο του αγώνα.

 

Από την άλλη εκπληκτικός ήταν ο Morbidelli ο οποίος κρατήθηκε μπροστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, προτού νικηθεί από τον Zarco. Ο Ιταλός πάντως κατάφερε να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία (2ος).

 

Το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν μπορεί να σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στην καριέρα του Alex Marquez στην μεσαία κατηγορία.

 

Ο νεαρός αναβάτης κατάφερε το Σάββατο να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές στην Moto2, το οποίο μετέτρεψε σε μια πολύ καλή έκτη θέση. Για πρώτη φορά φέτος βρέθηκε στο γκρουπ των μπροστά να δίνει μάχες.

 

Το Brno είναι καλό για τον μικρό αδελφό του Marquez, ο οποίος πέρυσι πάλεψε για το βάθρο με τους Zarco, Rabat και Rins, κατακτώντας τελικά την 4η θέση που είναι και το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία.

 

Δείτε εδώ τις ώρες των τηλεοπτικών μεταδόσεων όλων των κατηγοριών αυτό το Σ/Κ από τον OTE TV.

Επόμενο άρθρο »

Ύμνοι Lorenzo σε Dall’Igna!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Ο Bautista στον Aspar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA