• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Bautista στον Aspar
Επιστρέφει στην ομάδα για το 2017
Νέα 17/08/2016 - 13:03

Ο 31χρονος Alvaro Bautista, ο οποίος ήταν μαζί με την εργοστασιακή ομάδα της Aprilia από τα πρώτα της βήματα στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι, θα αγωνίζεται του χρόνου για τον Aspar.

 

Ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη που επισημοποιήθηκε πριν λίγες ώρες, με τον Ισπανό άσο να συνεχίζει στο MotoGP για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.

 

Έτσι, ο Bautista θα επιστρέψει στην ομάδα του Aspar με την οποία πήρε τον Τίτλο στα 125cc το 2006 αλλά και οχτώ νίκες στα 250cc από το 2007 ως το 2009.

 

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα και το κίνητρό μου παραμένει μεγάλο, ειδικά μιας και θα περάσω ακόμα μια σεζόν στο MotoGP», σχολίασε ο Bautista.

 

«Με τα χρόνια έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα του Aspar μπορεί να είναι ανταγωνιστική το 2017».

 

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε ότι ο Alvaro Bautista θα έχει στη διάθεσή του τη νέα σεζόν, μια Desmosedici GP (η GP16) της Ducati.

 

«Ως ομάδα πήραμε τον πρώτο Τίτλο μας με τον Alvaro το 2006 και στη συνέχεια είχαμε μερικές εξαιρετικές χρονιές μαζί», σχολίασε ο Jorge Martinez Aspar.

 

«Η προσωπική κι επαγγελματική μας σχέση είναι άψογη. Ελπίδα κι ευχή μου είναι ότι θα καταφέρει να φέρει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα για την Ducati και για εμάς».

 

Η δεύτερη θέση στην ομάδα θα αποφασιστεί ανάμεσα στους Eugene Laverty και Yonny Hernandez, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες να μείνει.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Επόμενη στάση το Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

KTM: Μπορούμε ν’ αγωνιστούμε και τώρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA