• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ύμνοι Lorenzo σε Dall’Igna!
«Πεισματάρης», έφερε τα πάνω κάτω στην Ducati
Νέα 18/08/2016 - 10:48

Ο Gigi DallIgna είναι ο «πατέρας» της Desmosedici GP (ή GP16) της κόκκινης μοτοσυκλέτας που θριάμβευσε στο Αυστριακό GP στα χέρια του Andrea Iannone!

 

Παράλληλα όμως είναι γνωστός του Jorge Lorenzo επί αρκετά χρόνια στο παρελθόν, ενώ οι δυο τους θα σμίξουν και πάλι τη νέα χρονιά με την μετακίνηση του Jorge στην Ducati.

 

Οι δυο τους ήταν μαζί στην Derbi και μετά στην Aprilia, όταν το 2006 και το 2007 ο Jorge Lorenzo πήρε δυο συνεχόμενους Τίτλους στα 250cc προτού ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στους δυο άντρες σαφέστατα και έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Lorenzo να αφήσει την «ασφάλεια» της Μ1 για τους κόκκινους.

 

Επομένως είναι απολύτως κατανοητή η ικανοποίηση που θα ένοιωσε - μέσα του - ο Lorenzo, βλέποντας την μελλοντική του μοτοσυκλέτα να παίρνει την πρώτη της νίκη μετά από έξι χρόνια.

 

«Θα προτιμούσα να είχα κερδίσει εγώ τον αγώνα και ο Iannone με τον Dovizioso να ερχόντουσαν δεύτερος και τρίτος», ξεκίνησε να λέει ο Lorenzo.

 

«Όμως είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς επειδή δούλεψαν σκληρά και ειδικά ο Gigi του οποίου η επιμονή απέδωσε καρπούς. Αυτό που έκανε αξίζει πολλά συγχαρητήρια».

 

Ο Ισπανός άσος αναμφίβολα θα είναι το κέντρο της προσοχής ήδη από το τεστ στην Valencia, μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, όταν και θα ανέβει για πρώτη φορά στην Ducati.

 

«Τίποτα δεν είναι εγγυημένο», πρόσθεσε ο Jorge Lorenzo. «Επομένως η απόφασή μου να φύγω και να πάω στην Ducati θα αποδειχθεί αν ήταν σωστή ή λάθος».

 

«Όμως δεν πήρα μια τέτοια απόφαση μέσα σε πέντε λεπτά. Είδα την πρόοδο της μοτοσυκλέτας και γνωρίζω πολύ καλά τον Gigi».

 

«Είναι πεισματάρης και όταν του μπαίνει μια ιδέα στο κεφάλι, δεν σταματά μέχρι να καταφέρει να τη φέρει εις πέρας».

Επόμενο άρθρο »

Χωρίς ξεκούραση!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Επόμενη στάση το Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA