• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM: Μπορούμε ν’ αγωνιστούμε και τώρα!
Αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο εργοστάσιο
Νέα 17/08/2016 - 12:52

Οι προθέσεις της KTM για το επερχόμενο ντεμπούτο τους ως εργοστασιακή συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία είναι απολύτως ξεκάθαρες.

 

Ο κατασκευαστής θα έχει το 2017 παρουσία σε όλες τις κατηγορίες, από το Red Bull Rookies Cup μέχρι τη μεγάλη κατηγορία, όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από τις επιτυχίες.

 

Αυτό έγινε φανερό στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι ιθύνοντες του Αγωνιστικού Τμήματος στην Αυστρία, εκεί που έγινε και η αποκάλυψη των αγωνιστικών χρωμάτων των μοτοσυκλετών των Smith-Espargaro.

 

Το μέγεθος της αποφασιστικότητας και της εμπιστοσύνης στις δυνάμεις τους, φαίνεται από τον τρόπο που ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας (και πρώην αναβάτης motocross) Pit Beirer:

 

«Μπορούμε ν’ αγωνιστούμε κι από τώρα. Όλοι είμαστε έτοιμοι. Δεν ξεκινάμε του χρόνου την αγωνιστική μας ομάδα. Αυτή είναι ήδη έτοιμη από τώρα».

 

«Το Qatar (σ.σ. το 2017) δεν είναι μακριά, όπως άλλωστε και η Valencia που θα κάνουμε έκτακτη συμμετοχή. Πριν όμως θα κάνουμε άλλα τέσσερα τεστ».

 

«Στο τεστ εδώ, στην Αυστρία, ήταν πολύ ενδιαφέρον καθώς είχαμε και τον ανταγωνισμό και θέλαμε να δούμε που είμαστε. Και το είδαμε. Δεν είμαστε μακριά σε δραματικό βαθμό. Υπάρχει διαφορά βέβαια. Είναι ξεκάθαρο».

 

«Σεβόμαστε τους πάντες. Ο προγραμματισμός μας μέχρι στιγμής είναι σωστός. Δεν πανικοβαλλόμαστε. Όλων ο στόχος είναι το Qatar, να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα».

 

O Mika Kallio, ο δοκιμαστής της ομάδας και αυτός που θα οδηγήσει την RC16 στην Valencia, μας θύμισε ότι από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα του Αυστριακού κατασκευαστή ένοιωσε «...ότι η βάση υπήρχε».

 

«Ήταν καλή βάση. Οι χρόνοι ήταν καλοί από τότε. Φυσικά υπήρχαν πολλά που έπρεπε να βελτιωθούμε και το πετύχαμε βήμα-βήμα».

 

«Πριν λίγες εβδομάδες δείξαμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και ότι η σκληρή δουλειά μας αποδίδει! Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποια αδύναμα σημεία».

 

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε λίγο ακόμα, αλλά είμαστε κοντά στους ανταγωνιστές μας».

 

Τέλος, ο πρώην αρχιμηχανικός του Dani Pedrosa, Mike Leitner, ήταν εντυπωσιασμένος με τη δομή του Αγωνιστικού Τμήματος του εργοστασίου.

 

«Ήμουν στο MotoGP για πολλά χρόνια. Η ομάδα όλη δουλεύει με προσήλωση στο όλο project και νομίζω ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά».

 

«Για να είμαι δίκαιος, όταν ήρθα υπήρχαν ήδη εξαιρετικοί άνθρωποι και τώρα αυτοί έχουν και γνώση του πως λειτουργούν τα πράγματα στο paddock».

 

«Θα είμαστε στο Misano την άλλη εβδομάδα για δοκιμές με την Ducati, μετά στην Aragon για τρεις ημέρες και μετά θα πάμε σπίτι μας. Μετά θα κάνουμε δοκιμές στην Valencia».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Bautista στον Aspar

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Σε γνώριμα εδάφη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA