• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Πολύ κοντά στα SBK-Motul
Ειδικά αν η Aprilia επιστρέψει ως εργοστασιακή ομάδα
Νέα 16/08/2016 - 15:25

Με το όνομα του Alvaro Bautista να ακούγεται ολοένα και πιο έντονα για την ομάδα του Aspar στη μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν, ο Laverty σκέφτεται πολύ σοβαρά τα SBK-Motul.

 

Ο Laverty είχε αγωνιστεί με επιτυχία στο Πρωτάθλημα αυτό για τέσσερα χρόνια, προτού στις αρχές της περσινής σεζόν ξεκινήσει το ταξίδι του στα GP.

 

Ο Ιρλανδός έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα τον ενδιέφερε να μείνει στο MotoGP, αλλά μόνο αν θα είχε στη διάθεσή του μια δυνατή μοτοσυκλέτα.

 

Ένα αίτημα που δεν φαίνεται να ικανοποιείται και στην Αυστρία, στο προηγούμενο Grand Prix, δεν έκρυψε ότι αυτή η κατάσταση τον έχει κουράσει πια.

 

Ο Laverty ήταν απογοητευμένος και επανάλαβε ότι με την GP14 - μια μοτοσυκλέτα δυο ετών πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό - δεν μπορεί να παλέψει για καλές θέσεις.

 

Ακόμα ένα δείγμα ότι ετοιμάζεται να φύγει, ειδικά μάλιστα αν η Aprilia - την οποία έχει οδηγήσει στα SBK - επιστρέψει στο Πρωτάθλημα ως εργοστασιακή συμμετοχή.

 

«Μιλάω με την Aprilia και αν επιστρέψουν ως εργοστάσιο στα SBK θα είναι κάτι πολύ δυνατό. Αυτό είναι που σκέφτομαι έντονα, επειδή ξέρω ότι θα είμαι δυνατός μιας και γνωρίζω τη μοτοσυκλέτα».

 

«Είναι πολύ διαφορετικό το συναίσθημα να μάχεσαι για τη δεκάδα, από το να μάχεσαι για τη νίκη».

 

«Όταν είσαι στον τελευταίο γύρο και πας για τη νίκη τα δίνεις όλα και αυτό μου έχει λείψει, είναι η αλήθεια, τα τελευταία χρόνια».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Σε γνώριμα εδάφη!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ώρα για ανασυγκρότηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA