• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ώρα για ανασυγκρότηση
Ο Ισπανός της Repsol Honda ετοιμάζεται για το Brno
Νέα 16/08/2016 - 15:08

Μετά το Αυστριακό Grand Prix, ο Marc Marquez θα χρησιμοποιήσει τα λίγα 24ωρα στη διάθεσή του για να ξεκουραστεί.

 

Ο Ισπανός είχε μια άσχημη πτώση στις ΕΔ3 της Αυστρίας, όταν και έπαθε υπεξάρθρημα ώμου, αλλά όπως παραδέχτηκε μετά τον αγώνα δεν τον επηρέασε καθόλου.

 

Ο Marquez δεν κατάφερε να επαναλάβει την ηρωική δεύτερη θέση που είχε πάρει στο Silverstone το 2013, με διαφορά τότε 81χιλ από τον Lorenzo, προερχόμενος πάλι από ίδιο τραυματισμό.

 

Ωστόσο ήταν εύλογα χαρούμενος με το γεγονός ότι έχασε ελάχιστους βαθμούς από τους Lorenzo και Rossi, από τους οποίους τερμάτισε πίσω στην 5η θέση.

 

Μετά τους πρώτους δέκα αγώνες, ο Marquez έχει προβάδισμα 43β από τον δεύτερο (Lorenzo) και δήλωσε έτοιμος να παλέψει για το βάθρο σε μια πίστα που δεν του αρέσει και ιδιαίτερα, το Brno.

 

«Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ στην Αυστρία αλλά πετύχαμε το καλύτερο δυνατό, με βάση τα δεδομένα και φύγαμε από εκεί σε καλή θέση».

 

«Ο ώμος δεν με απασχόλησε καθόλου στον αγώνα, αλλά μετά ήταν λίγο πρησμένος. Έτσι αυτές οι λίγες ημέρες πριν το Brno ήταν καλές για ξεκούραση».

 

«Το Brno δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες, αλλά έχουμε καταφέρει να πάρουμε μερικά πολύ καλά αποτελέσματα στο παρελθόν εκεί».

 

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε καλά, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στις μάχες για το βάθρο».

 

Ο Marquez έχει πάρει τη μοναδική του νίκη στην Τσεχία την 1η του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, το 2013.

 

Το 2014 σταμάτησε εκεί το εκπληκτικό σερί των 10 συνεχόμενων νικών του από τον Pedrosa, ενώ πέρυσι πήρε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Laverty: Πολύ κοντά στα SBK-Motul

« Προηγούμενο άρθρο

Τουλάχιστον τώρα είναι το Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα