• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τουλάχιστον τώρα είναι το Brno!
Χαρούμενος ο Pedrosa, σε μια πίστα που του αρέσει
Νέα 16/08/2016 - 14:53

Τους τελευταίους οχτώ αγώνες περιμένει ο Dani Pedrosa με ανυπομονησία, καθώς θεωρεί ότι θα έχει τις ευκαιρίες να παλέψει για το βάθρο.

 

Το Brno π.χ. που ακολουθεί, είναι μια πίστα που αρέσει στον Ισπανό βετεράνο της Honda από την πρώτη στιγμή κι έχει πάρει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Ο Dani, τέταρτος στη βαθμολογία, κέρδισε στην Τσεχία το 2012 και το 2014 μετά από μια τρομερή μάχη με τον Jorge Lorenzo.

 

Επομένως ο Ισπανός περιμένει ότι θα έχει μια αρκετά καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του αυτό το Σ/Κ, για να κυνηγήσει μια θέση στο βάθρο.

 

«Σ’ αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν θα έχουμε μερικές πιο καλές για εμάς πίστες», παραδέχεται ο 30χρονος άσος.

 

«Φυσικά το Brno έχει μερικές μεγάλες ευθείες που μπορεί να γίνουν απαιτητικές για εμάς, αλλά είναι μια πίστα που μ’ αρέσει από τότε που ξεκίνησα στους αγώνες».

 

«Πάντα έχω καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα μου εκεί. Είναι πλατιά κι έχει μερικές πολύ γρήγορες στροφές και πρέπει να κρατήσεις τη γραμμή σου για να κάνεις καλό χρόνο».

 

«Είναι μια πίστα άλλωστε που δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος. Ελπίζω μόνο να είναι καλός και σταθερός ο καιρός ώστε να χτίσουμε σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη μας και την ταχύτητά μας».

 

Ο Dani έχει πάρει 10 βάθρα στην Τσεχία, ενώ έχει καταφέρει να νικήσει και στις μικρότερες κατηγορίες, το 2003 στα 125cc και το 2005 στα 250cc.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ώρα για ανασυγκρότηση

« Προηγούμενο άρθρο

O Ψυχογυιός στο Isle of Man 2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα