• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Κοντά στο τέλειο!
"Τεράστια" ανάκαμψη επί των Ducati!
Νέα 13/08/2016 - 21:10

Χτες ο Jorge Lorenzo χαρακτήριζε ουσιαστικά ανίκητες τις δυο Ducati, λέγοντας ότι ποτέ στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία δεν έχει δει ένα τόσο μεγάλο προβάδισμα από έναν κατασκευαστή.

 

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ισπανός δεν έκρυβε τη χαρά του για την απρόσμενη - ως ένα σημείο - ανάκαμψη που πέτυχε τόσο αυτός, όσο και ο Valentino Rossi στον οποίο αναφέρθηκε.

 

Ο Jorge, ο οποίος λίγο πριν το τέλος κράτησε για λίγο την pole, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για σήμερα. Η θέση μας δεν είναι ούτε καλή, αλλά ούτε και άσχημη».

 

«Όμως ειδικά η πρόοδός μας, η τεράστια ανάκαμψη που κάναμε επί των Ducati και ειδικά στις κατατακτήριες μας κάνει πολύ χαρούμενους. Και οι δυο Yamaha σήμερα κάναμε εξαιρετικούς γύρους».

 

«Ο δικός μου δεν ήταν τέλειος, αλλά ήταν κοντά! Έχασα μάλλον δυο-τρία δέκατα στο τρίτο κομμάτι της πίστας. Σε όλο το Σ/Κ εκεί είναι που χάνω».

 

«Στις κατατακτήριες έχανα αρκετά εκεί, αλλά σε όλη την άλλη πίστα ήμουν πολύ ανταγωνιστικός. Είναι λίγο πιο γρήγοροι, αλλά είμαστε κι εμείς εκεί».

 

Βγάζοντας έξω τον Vinales, ο Lorenzo συμφώνησε εν μέρει με τον Valentino Rossi ο οποίος έλεγε ότι στον αυριανό αγώνα μπορεί να έχουμε εξαπλή μάχη!

 

«Νομίζω ότι εγώ, ο Valentino και ο Marquez έχουμε παρόμοιο ρυθμό. Θα πρέπει να δούμε πως θα είναι αύριο οι Ducati, αλλά οι τρεις μας είμαστε πολύ κοντά».

 

«Πρέπει να έχουμε καλό ρυθμό σε όλο τον αγώνα και ειδικά στο δεύτερο μισό θα πρέπει να είμαστε δυνατοί».

 

«Θα πρέπει να έχουμε πρόσφυση και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα πρέπει να είμαστε σταθερά στο 1:24 και όχι πιο πάνω».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Μάχη με τις Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Η ταχύτητά μας είναι απίστευτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα