• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μάχη με τις Yamaha!
Οι Ducati είναι ένα βήμα μπροστά
Νέα 13/08/2016 - 21:25

Ο Marc Marquez - παρά τον τραυματισμό του στις ΕΔ3 όταν και έβγαλε τον ώμο του- πιστεύει ότι μπορεί να αντέξει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να παλέψει με τις Yamaha.

 

Άλλωστε οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi είναι οι κυριότεροι αντίπαλοί του για τον Τίτλο και αυτούς θα προσπαθήσει να κερδίσει. Όσο για τις Ducati;

 

«Έχουμε δει ότι οι οδηγοί της Ducati είναι πολύ γρήγοροι. Ακόμα και οι Yamaha είναι πολύ γρήγορες εδώ».

 

«Η βάση της Ducati, η γνώμη μου είναι ότι είναι ένα βήμα μπροστά γι’ αυτή την πίστα. Θα δούμε βέβαια αν θα διαχειριστούν σωστά τα ελαστικά», αποκρίθηκε.

 

Η αντοχή των ελαστικών ήταν κάτι που ανησυχούσε όλους τους οδηγούς μετά το τεστ στην Αυστριακή πίστα στα τέλη Ιουλίου.

 

Ωστόσο η Michelin έφερε δυο νέα σλικ πίσω ελαστικά τα οποία είναι πολύ καλά. Όσο για τη διαχείριση των ελαστικών από τις Ducati; Ο Dovi δήλωσε νωρίτερα ότι είναι γρήγορος ακόμα και με φθαρμένα ελαστικά!

 

«Είμαστε στη δεύτερη σειρά και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Ξέραμε ότι οι Ducati θα ήταν γρήγορες», συνέχισε ο Marquez.

 

«Με τις Yamaha πάντως μπορούμε να παλέψουμε. Ειδικά με τον Lorenzo, με τον Valentino δεν ξέρω γιατί νομίζω ο ρυθμός του είναι λίγο καλύτερος από τον δικό μας».

 

«Θα βάλουμε τα δυνατά μας όμως για να μείνουμε κοντά και να τον ακολουθούμε», πρόσθεσε.

 

«Θα δούμε πως θα διαχειριστούμε την κατάσταση. Αυτή η πίστα σίγουρα δεν είναι καλή για εμάς. Θα πρέπει να μείνουμε κοντά στις Yamaha, από τις οποίες δεν είμαστε μακριά».

 

Να θυμίσουμε ότι ο Marc Marquez είχε βγάλει τον ίδιο ώμο (αριστερό) και στο Donington το 2013, ένας τραυματισμός όμως που δεν τον εμπόδισε από το να τερματίσει 2ος μόλις 81χιλ πίσω από τον Lorenzo!

 

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Πάντα τα ίδια!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Κοντά στο τέλειο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα