• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Η ταχύτητά μας είναι απίστευτη!
Είμαστε γρήγοροι και με τα φθαρμένα ελαστικά
Νέα 13/08/2016 - 20:28

Ο Andrea Dovizioso πιστεύει ότι μπορεί να διατηρήσει την «απίστευτη» ταχύτητά του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και είναι ιδιαίτερα δυνατός και με τα φθαρμένα ελαστικά!

 

Η Ducati ήταν το φαβορί για την πρώτη της νίκη στο MotoGP εδώ και έξι χρόνια, ειδικά μετά το πρόσφατο τεστ εκεί και την κυριαρχία της στις ΕΔ και στις κατατακτήριες.

 

Από την άλλη όμως, οι αντίπαλοι των κόκκινων - και κυρίως οι Yamaha - είναι πιο κοντά απ’ ότι θα περίμεναν αρκετοί, με τον Rossi να κάνει έναν εξαιρετικό γύρο στο τέλος και να μπαίνει σφήνα ανάμεσα στις δυο εργοστασιακές Ducati.

 

Αν και στις δηλώσεις του στο parc ferme ο Dovi δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με το γρήγορο γύρο του, εν τούτοις στη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε με μεγάλες προσδοκίες για τον αυριανό αγώνα.

 

«Η ταχύτητά μας είναι απίστευτη και είμαι πολύ χαρούμενος με την αίσθηση που έχω από αυτήν εδώ την πίστα», σχολίασε.

 

«Βελτιωνόμουν λίγο-λίγο και είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα», πρόσθεσε ο Dovi, η μια και μοναδική νίκη του οποίου στο MotoGP, ήρθε το 2009 στο Donington.

 

«Τα ελαστικά είναι καλύτερα για τον αγώνα για όλους και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα (σ.σ. αντοχής εννοεί) όπως στο τεστ».

 

«Σίγουρα η πρόσφυση είναι λιγότερη κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό ενώ πρέπει να παίρνουμε και διαφορετικές γραμμές απ’ ότι στο τεστ».

 

«Έχω αυτοπεποίθηση όμως και ξέρω ότι είμαστε γρήγοροι ακόμα και με τα φθαρμένα ελαστικά».

 

«Αρκετές φορές η πτώση στην απόδοση των Michelin είναι αρκετά μεγάλη στο τέλος του αγώνα. Αυτό μπορεί να συμβεί».

 

«Πάντως δεν ξέρω αν αυτό θα είναι περισσότερο περιοριστικός παράγοντας για εμάς η για τις Yamaha».

 

«Κανονικά είναι, αλλά έχουμε δουλέψει όσο γινόταν με την αντοχή των ελαστικών κι ευτυχώς έχουμε ταχύτητα. Θα δούμε αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Κοντά στο τέλειο!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι KTM των Smith-Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα