• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολα για την Honda
Στην πίστα της Αυστρίας
Νέα 01/08/2016 - 13:53

Η αίσθηση του paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, είναι ότι η Honda θα δυσκολευτεί πάρα πολύ στην πίστα της Αυστρίας, όταν το MotoGP επανέλθει στη δράση στα μέσα Αυγούστου.

 

Η RC213V αναμένεται να συναντήσει πολλές δυσκολίες στις μεγάλες ευθείες της πίστας και στα σημεία με δυνατή επιτάχυνση που προηγούνται αυτών. Εκεί δηλαδή που το πάνω χέρι θα έχουν οι Ducati!

 

Ήταν άλλωστε οι κόκκινες μοτοσυκλέτες αυτές που έδειξαν τις διαθέσεις τους στο πρόσφατο τεστ στην πίστα Red Bull Ring της Αυστρίας.

 

Η Honda οπωσδήποτε είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήταν στα χειμερινά τεστ, ωστόσο δεν είναι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων της, καθώς παρά την πρόοδο χρειάζεται ακόμα δουλειά στα ηλεκτρονικά.

 

Στο πρόσφατο τεστ έλειπαν οι Marc Marquez και Dani Pedrosa, όμως οι άλλες Honda - των Crutchlow,Rabat και Miller - ήταν αρκετά κάτω στη λίστα με τους χρόνους.

 

Παρά ταύτα, ο Cal Crutchlow έφυγε από την πίστα μάλλον με ικανοποίηση, καθώς δήλωνε ότι η διαφορά από την κορυφή ήταν μικρότερη από αυτή που περίμενε στην αρχή.

 

«Δουλέψαμε με θετικό τρόπο και με εξέπληξαν ευχάριστα οι χρόνοι που κάναμε αλλά και το πότε μέσα στην ημέρα τους κάναμε», σχολίαζε ο Βρετανός.

 

«Φυσικά και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για το αγωνιστικό τριήμερο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που στο τέλος καταφέραμε να κάνουμε ό,τι είχαμε προγραμματίσει».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Μένει η επιβεβαίωση!

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuka: Θρίαμβος Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα