• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Μένει η επιβεβαίωση!
Ο Van der Mark κλείνει στην ομάδα της Yamaha
Νέα 01/08/2016 - 14:46

Ο Michael Van der Mark θα μεταπηδήσει τελικά από την ομάδα της Honda στην αντίστοιχη της Yamaha, στα SBK-Motul, μια εξέλιξη αναμενόμενη μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ducati.

 

Ο Ολλανδός συνομιλούσε και με την Aruba.it Ducati, η οποία όμως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε το δίδυμό της για τη νέα σεζόν. Επομένως για τον Van der Mark απλουστεύτηκαν τα πράγματα.

 

Την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας ανάμεσα στον Ολλανδό και την Yamaha, την περιμένουμε ενδεχομένως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

 

Η μετακίνησή του στους μπλε - όπου θα είναι ομόσταυλος με τον Alex Lowes - σημαίνει ότι ο Stefan Bradl θα πάρει τη θέση του στην ομάδα της Honda.

 

Έτσι έχουμε αρκετή δραστηριότητα στο paddock των SBK-Motul, μετά τις ανακοινώσεις της Ducati που παίρνει τον Melandri και κρατά τον Davies.

 

Η κίνηση του Van der Mark δεν είναι τυχαία. Ο νεαρός Ολλανδός έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τη θέλησή του να βρεθεί στο MotoGP.

 

Υπογράφοντας με την Yamaha - το συμβόλαιό του δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι μονοετές ή διετές - σημαίνει ότι μάλλον το 2018 σκέφτονται στους μπλε να του δώσουν ευκαιρία στην Tech3.

 

Από την άλλη ο Sylvain Guintoli δεν φαίνεται να βρίσκει θέση στο grid της νέας σεζόν, χωρίς να είναι και βέβαιο ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2014 το κυνήγησε και ιδιαίτερα.

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Το αξίζαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολα για την Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα