• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Domenicali: Ο Lorenzo;
Θα παίξει το ρόλο του και θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς
Νέα 04/07/2016 - 10:03

Για ένατη χρονιά το World Ducati Week αποτέλεσε το μεγαλύτερο πόλο έλξης για όλους τους Ducatisti, ενώ φέτος η προσέλευση ήταν σημαντικά αυξημένη!

 

«Η καρδιά της Ducati είναι κόκκινη», ήταν τα λόγια με τα οποία υποδέχτηκε ο Claudio Domenicali, ο CEO της Ducati, τους οπαδούς της μάρκας.

 

«Ήδη είχαμε προ-πωλήσεις εισιτηρίων αυξημένες κατά 50%» επιβεβαίωσε με ένα μεγάλο χαμόγελο.

 

Το WDW έγινε το Σ/Κ που μας πέρασε στο Misano, στην ίδια πίστα που ο Casey Stoner έκανε πάνω από 100 γύρους στις ιδιωτικές δοκιμές των κόκκινων.

 

Το «αδελφό» gpone.com ήταν εκεί και δημοσίευσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Domenicali.

 

«Επενδύουμε περισσότερο από ποτέ στον κόσμο των αγώνων, τόσο από τεχνολογικής όσο και από αθλητικής άποψης, αν και η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας».

 

«Το ότι ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε νίκη μας έχει απογοητεύσει, όχι επειδή δεν τα καταφέραμε, αλλά επειδή φτάσαμε τόσο κοντά αρκετές φορές».

 

«Είχαμε τη δυναμική αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι λυπηρό».

 

Μερικοί λένε ότι για να έλθει η πολυπόθητη νίκη φέτος, πρέπει να πείσουν τον Stoner να επιστρέψει έστω και σ’ έναν αγώνα!

 

«Δεν είναι τόσο εύκολο. Ο Casey είναι δυνατός, αλλά δεν είναι ενεργός πια. Θα έπρεπε να αντιμετωπίσει αναβάτες που αγωνίζονται κάθε δυο εβδομάδες».

 

«Επιπλέον οι Πρωταθλητές του MotoGP δεν είναι λιγότερο ταλαντούχοι από εκείνον. Ο Stoner θέλει να είναι δοκιμαστής και μας έχει βοηθήσει πολύ».

 

«Έχουμε καθίσει μαζί του κι έχουμε μιλήσει για ώρες, αλλά όχι για το ενδεχόμενο κάποιας έκτακτης συμμετοχής».

 

Μια απτή πραγματικότητα πάντως για τους κόκκινους, είναι η παρουσία του Jorge Lorenzo στο γκαράζ της Ducati από τη νέα σεζόν.

 

«Θα φέρει την εμπειρία του και το ταλέντο του, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά».

 

«Όπως είπα έχουμε φτάσει αρκετές φορές κοντά στη νίκη, απλά μας λείπει το λίγο παραπάνω. Ο Lorenzo θα βοηθήσει τον Gigi (σ.σ. Dall’Igna) να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα».

 

«Να βελτιώσει αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που της λείπουν για να φτάσει στο 100%. Μετά θα παίξει το ρόλο του και θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς».

Επόμενο άρθρο »

Ο Bagnaia για την ιστορική του νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner ίσως κάνει έκτακτη συμμετοχή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα