• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σημαίες για τον Νίκο και τον Δημήτρη Καρακώστα!
Στον πρώτο αγώνα του MiniGP Cup, στον θεσμό από τον οποίο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους καριέρες.
Νέα 10/06/2016 - 01:05

Δελτίο Τύπου


Στον θεσμό από τον οποίο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους καριέρες πήραν μέρος την Κυριακή 5 Ιουνίου ο Νίκος και ο Δημήτρης.  

Με καλό καιρό και έμφαση στις μικρότερες ηλικίες, ο πρώτος αγώνας του MiniGp Cup πραγματοποιήθηκε στο Καρτόδρομο στις Αφίδνες. Η διοργάνωση από το Σωματείο Άρης υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ άψογη, το πρόγραμμα τηρήθηκε με ακρίβεια, και όλοι οι αγωνιζόμενοι ανυπομονούσαν για την εκκίνηση.
 
Ο Νίκος έλαβε μέρος στην κατηγορία Open Pit Bikes και κέρδισε την δεύτερη καρό σημαία της καριέρας του με σταθερό και γρήγορο γυρολόγιο.
Το μόνο παράπονό του οι λίγες συμμετοχές.
 
Ο Δημήτρης κέρδισε την δεύτερη σημαία της οικογένειας στην ίδια ημέρα αν και όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε "έκανε ντέρμπι το ματς ¨ αφού η μοτοσυκλέτα του έμεινε λίγο πριν την εκκίνηση και κατάφερε να ξεκινήσει σχεδόν έναγύρο μετά τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους. Αν και η κατηγορία του ήταν με μικρότερους και λιγότερο έμπειρους αναβάτες και ο ίδιος ζήτησε να αγωνιστεί στη μεγαλύτερη κατηγορία, επιθυμία των συναθλητών του ήταν να κάνουν μαζί αγώνα για να μάθουν από αυτόν. Ταχύτατος και με το ρεκόρ πίστας τερμάτισε με θεατές και φίλους να τον χειροκροτούν με τον αγώνα να μειώνεται ένα γύρου λόγω βροχής.
 
Τα δύο αδέρφια αυτόν τον καιρό προετοιμάζονται για τον τέταρτο αγώνα του European Junior Cup - World Superbike που θα γίνει στο Misano στις 19 Ιουνίου.
 
Νίκος Καρακώστας: Κάθε αγώνας είναι ευκαιρία για έντονη προπόνηση και βελτίωση. Ιδιαίτερη η χαρά μου να βρίσκομαι στο Καρτόδρομο και στο MiniGp Cup από όπου ξεκίνησα και έχει βοηθήσει πολλούς αναβάτες να εξελιχθούν. Αν και λίγεςσυμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, 5 αγωνιζόμενοι φέτος συμμετέχουμε σε Ευρωπαικά Πρωταθλήματα.
https://www.facebook.com/Nikos-Karakostas-714920658623303/?fref=ts
 
Δημήτηρης Καρακώστας: Μια νίκη που θα την χαιρόμουνα περισσότερο αν υπήρχε ανταγωνισμός ! Αυτό όμως δε την κάνει λιγότερο σημαντική. Λόγω του μηχανικού προβλήματος πιέστηκα και χάρηκα τον αγώνα. 
https://www.facebook.com/Dimitris-Karakostas-299747140236001/
 

Επόμενο άρθρο »

Aprilia: Στόχος το 1δ+20δ

« Προηγούμενο άρθρο

Rins στην Suzuki, Zarco στην Tech3;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα