• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αλλαγή ώρας εγκαινίων YAMAHA JUNIOR ACADEMY
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 4 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Riding School.
Νέα Αγοράς 02/06/2016 - 15:51

Δελτίο Τύπου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ 

Η πρώτη Ακαδημία ασφαλούς οδήγησης για παιδιά και νέους  «YAMAHA JUNIOR ACADEMY» πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνιά της και προσκαλεί όλους όσους θέλουν να δουν από κοντά το έργο της και να γνωρίσουν τους συντελεστές της.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 4 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Riding School στο Καπανδρίτι, 32ο  χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.
Με την πλήρη υποστήριξη και αποκλειστική χορηγία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. - ΥΑΜΑΗΑ, λειτουργεί από το RIDING SCHOOL η πρώτη Ακαδημία ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας για παιδιά από 5 ετών και νέους, που θέλουν να βάλουν ισχυρά θεμέλια για την ασφαλή χρήση της μοτοσυκλέτας.
 
Την ημέρα των εγκαινίων οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία εκτός από επιδείξεις δεξιοτεχνίας από τους μικρούς αναβάτες, να παρακολουθήσουν ζωντανά τον 7ο αγώνα MOTO-GP της Catalunya.
Η ισπανική πίστα έχει ιδιαίτερη σημασία για την Yamaha Junior Academy, καθώς η πίστα εκμάθησης της σχολής αποτελεί σε μικρότερη κλίμακα-  πιστή αποτύπωση της Catalunya!  

 

  • Ώρα Προσέλευσης: 2.30 το μεσημέρι 
  • Έναρξη προβολής αγώνα MOTO-GP :  3 το μεσημέρι με σνακ & αναψυκτικά.
  • Εγκαίνια - Έναρξη παρουσίασης Ακαδημίας/επιδείξεων : 4 το απόγευμα 
     

Οδηγίες πρόσβασης στοRIDING SCHOOL (πρώην Autofestival) 
32o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Καπανδρίτι (ρεύμα προς Αθήνα).
Οδηγίες προσέλευσης: Ακολουθείτε πινακίδες για Καπανδρίτι. 
Φθάνοντας στα φανάρια του Καπανδριτίου, συνεχίζετε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού (η Εθνική οδός στο αριστερό σας χέρι) με κατεύθυνση προς Λαμία, για 1,5 χλμ. Κοιτώντας στην απέναντι πλευρά της Εθνικής (κάθοδο), βλέπετε την μεγάλη αψίδα με την επιγραφή "Riding School". 
Συνεχίζοντας την πορεία σας, μετά από 400 μέτρα συναντάτε αριστερά σήραγγα, που περνά κάτω από την Εθνική οδό, την ακολουθείτε και φθάνετε στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Επόμενο άρθρο »

Grazytravel: Ταξιδέψτε στο Assen!

« Προηγούμενο άρθρο

EXTREME TRACKDAYS ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα