• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EXTREME TRACKDAYS ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ
Το Σάββατο το απόγευμα 4/6, με χρονομέτρηση.
Νέα Αγοράς 30/05/2016 - 18:03

Δελτίο Τύπου


H EXTREME TRACKDAYS ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/6
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό Trackday στην πίστα των Μεγάρων!
Μια ολοκληρωμένη εκδήλωση ελευθέρων δοκιμών μοτοσυκλέτας με πολλές παράπλευρες παροχές ετοιμάζεται να διοργανώσει στοΑυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων η EXTREME TRACKDAYS το Σάββατο 4/6 μετά την 1.00 μμ.

Για πρώτη φορά η κατηγοριοποίηση των αναβατών θα γίνει με το αντικειμενικό κριτήριο της χρονομέτρησης και όχι κατά δήλωση του συμμετέχοντα. Ετσι οι ομάδες των συμμετεχόντων θα είναι πιο ομοιογενείς γεγονός που συντελεί κάθετα στον τομέα της ασφάλειας.
Ενας επαρκής αριθμός έμπειρων κριτών που συντονίζονται από πιστοποιημένο αλυτάρχη θα επιτηρεί συνεχώς την αγωνιστική διαδρομή με την ύπαρξη πλήρως επανδρωμένου ασθενοφόρου να ολοκληρώνουν τα μέτρα ασφαλείας.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου κανόνων που διέπουν την κίνηση στην πίστα είναι υποχρεωτική για τους συμμετέχοντες στην κατηγορία των αρχαρίων και ενδιαμέσων .Στις ίδιες κατηγορίες θα υπάρχουν καιέμπειροι πλοηγοί - επιτηρητές που θα εποπτεύουν την συμπεριφορά των συμμετεχόντων στην πίστα και θα επιδεικνύουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές.

Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτικός  και  θα πραγματοποιηθεί από τους τεχνικούς της SkafidasRacing.Η ίδια ομάδα τεχνικών θα παρέχει την δυνατότητα ρύθμισης αναρτήσεων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αναβάτη (μέτρηση βύθισης με ηλεκτρονικό τρόπο), συμβουλών για το σωστό στήσιμο της μοτοσυκλέτας αλλά και μικροεπισκευών σε περίπτωση πτώσης.
Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα μεταφοράς μοτοσυκλέτας στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω πτώσης ή βλάβης.

Τον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των ελαστικών έχει αναλάβει η ομάδα του Νίκου Περιστερά με δυνατότητα πώλησης και τοποθέτησης ελαστικών στον χώρο της πίστας αλλά και παροχή πολύτιμων συμβουλών που αφορούν την πίεση, τον τρόπο φθοράς, την επιλογή της κατάλληλης για τις συνθήκες γόμας.

Την φωτογραφική κάλυψη εντός πίστας αλλά και στιγμών χαλάρωσης στα πίτς έχει αναλάβει η IGF Productions.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα μαγνητοσκόπησης στην πίστα αλλά  καικαταγραφής της δράσης του εκάστοτε συμμετέχοντα από τις κάμερες της Nilox που είναι τοποθετημένες στις μοτοσυκλέτες των πλοηγών κατόπιν συννενόησης.

Θα υπάρξουν τέσσερις κατηγορίες συμμετεχόντων: Αρχάριοι,Ενδιάμεσοι, Προχωρημένοι, Αγωνιζόμενοι.

Διάρκεια παραμονής της κάθε ομάδας στην πίστα 15΄ανά ώρα.

Η κάθε ομάδα θα επισκεφτεί την πίστα έξι φορές.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 13.00-20.30
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 13.00
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 13.00-14.00
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: 13.40-14.00

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής  τηλεφωνήστε στο6972233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr

Όσοι έχετε κινητό τύπου Android κατεβάστε την εφαρμογή από την διεύθυνση που ακολουθεί και απλά δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikestrat.extremetrackdays

 

Επόμενο άρθρο »

Νέος τιμοκατάλογος δικύκλων ΥΑΜΑΗΑ

« Προηγούμενο άρθρο

ΥΑΜΑΗΑ JUNIOR ACADEMY

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα