• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUPERBIKE: Η Ducati θέλει να κρατήσει Haga και Fabrizio για το 2010.
Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις.
Νέα 07/08/2009 - 09:01

Το αφεντικό της ομάδας Xerox Ducati, Davide Tardozzi δήλωσε ότι θέλει να διατηρήσει το υπάρχον δυναμικό, με αναβάτες το Noriyuki Haga και το Michel Fabrizio, για το 2010.Αυτή τη στιγμή, οι δύο αναβάτες βρίσκονται πρώτος και τρίτος αντίστοιχα στο Πρωτάθλημα, έχοντας πάρει 7 νίκες και 18 βάθρα. Φέτος, μόνο σε έναν αγώνα η ομάδα της Xerox Ducati δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, στον πρώτο αγώνα του Brno.

 

Το αγκάθι για τη Ducati ακούει στο όνομα Ben Spies. Ο Αμερικάνος αναβάτης της Yamaha έχει κερδίσει 11 αγώνες, και δύο επιπλέον βάθρα, και βρίσκεται δέυτερος στην κατάταξη του Πρωταθλήματος. Οι φήμες στα paddock έχουν συνδέσει τον Spies με κάθε πιθανή ομάδα σε MotoGP και WSBΚ, συμπεριλαμβανόμενης και της Χerox Ducati. Παρόλα αυτά, ο Tardozzi δήλωσε ικανοποιημένος με το υπάρχον δυναμικό της ομάδας του.

 

"Γιατί να θέλουμε να αλλάξουμε; Ο Nori είναι ο Nori, είναι πολύ ιδιαίτερος αναβάτης και ο Michel μας έδειξε φέτος πως διαθέτει ότι χρειάζεται για να γίνει κορυφαίος αναβάτης στο μέλλον", είπε ο Ιταλός. 

 

Πάντως, τόσο ο Νoriyuki Haga όσο και ο Michel Fabrizio μένουν χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν. Ο Haga ήρθε στη Ducati, με μονοετές συμβόλαιο, ενώ ο Fabrizio είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο, που λήγει στο τέλος αυτής της χρονιάς.

Επόμενο άρθρο »

Γιατί η ΥΑMAHA YZR-M1 είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα του γκριντ;

« Προηγούμενο άρθρο

MELANDRI: Απογοητευμένος για την απόσυρση της Kawasaki.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα