• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MELANDRI: Απογοητευμένος για την απόσυρση της Kawasaki.
Η αποχώρηση της Πράσινης ομάδας αφήνει πικρή γεύση στον Ιταλό.
Νέα 06/08/2009 - 09:28

Η Kawasaki είχε ήδη αποσύρει την επίσημη εργοστασιακή συμμετοχή της τον προηγούμενο Ιανουάριο, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Παρόλα αυτά, επέλεξε να υποστηρίξει την προσπάθεια του Marco Melandri, δίνοντας μια και μόνο μοτοσυκλέτα στην ιδιωτική ομάδα της Hayate Racing.

 

Δυστυχώς, παρά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Melandri για το 2009, που περιλαμβάνουν μια εκπληκτική δεύτερη θέση στο βρεγμένο Le Mans, η Kawasaki δεν πείστηκε να συνεχίσει για το 2010. Ο Melandri και όλο το προσωπικό της Hayate ενημερώθηκαν ότι είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό τους, και ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250 cc, δήλωσε: "Είμαι απογοητευμένος διότι ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας είναι πραγματικά καλός. Έχει γίνει μεγάλη πρόοδος από πέρσι σε αυτόν τον τομέα, διότι είναι ισχυρός και ομαλός σε απόδοση."

 

"Με ένα μικρό σχετικά προϋπολογισμό θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε αρκετά το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά. Δυστυχώς, εκείνοι θέλανε να αποσυρθούν. Φέτος, χωρίς χρήματα είμαι έκτος στα μέσα του Πρωταθλήματος, μπροστά από μια εργοστασιακή Honda, μια εργοστασιακή Ducati και τις δύο Suzuki, οπότε νομίζω ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά. Κανείς δεν περίμενε αυτά τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά πρέπει να σεβαστώ την απόφαση της Kawasaki", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

 

Ο Melandri φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη δορυφορική ομάδα του Fausto Gresini για το 2010, παρά τις επαφές του με την εργοστασιακή ομάδα της Suzuki και το manager της LCR Honda, Lucio Cecchinello.

Επόμενο άρθρο »

SUPERBIKE: Η Ducati θέλει να κρατήσει Haga και Fabrizio για το 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

DUCATI: Ενδιαφέρον για Spies.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα