• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI: Ενδιαφέρον για Spies.
Η Ιταλική ομάδα φιλοδοξεί να εντάξει στο δυναμικό της, την έκπληξη του φετινού Πρωταθλήματος Superbike.
Νέα 06/08/2009 - 08:25

H Ducati και αυτή με τη σειρά της μπαίνει στο χορό των ομάδων που διεκδικούν τον Ben Spies. Ο Τεξανός έχει γίνει ο πιο περιζήτητος αναβάτης για το Πρωτάθλημα του 2010, μετά από τη λαμπρή φετινή παρουσία του στο Πρωτάθλημα WSBΚ, και βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

 

Η Suzuki και η Yamaha ήδη βρίσκονται σε σοβαρές συζητήσεις με το Spies για μια συμφωνία, ενώ και η Ducati μπαίνει σιγά σιγά στο παιχνίδι διεκδίκησης του τρεις φορές Πρωταθλητή AMA Superbike. To αφεντικό της Ducati, στα MotoGP, ο Livio Suppo δήλωσε ότι η ομάδα παρακολουθεί από κοντά τον Spies, τόσο για το Πρωτάθλημα WSBK όσο και για τα MotoGP.

 

“O Ben μας αρέσει πραγματικά. Θα θέλαμε να τον δούμε να οδηγεί τη μοτοσυκλέτα μας, και ακόμα το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει. Δεν είχα μέχρι τώρα άμεσες επαφές μαζί του, αλλά είναι ένας πολύ ενδιαφέρον αναβάτης, και τα φετινά του κατορθώματα στο Πρωτάθλημα, WSBΚ, πραγματικά εντυπωσιακά”, δήλωσε ο Ιταλός manager.

 

Ο Suppo πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι ο αναβάτης της Pramac Ducati, Mika Kallio θα συνεχίσει με την ομάδα και την επόμενη χρονιά. Οι άνθρωποι της Ducati έμειναν ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του Φινλανδού, οπότε επέλεξαν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Επόμενο άρθρο »

MELANDRI: Απογοητευμένος για την απόσυρση της Kawasaki.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Θέλει να κρατήσει τη μάχη με το Lorenzo εντός πίστας.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα