• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUPERBIKE: Η Ten Kate Honda με δύο μοτοσυκλέτες στο Πρωτάθλημα του 2010.
Διαψεύδουν τις αρχικές φήμες για συμμετοχή τριών μοτοσυκλετών.
Νέα 05/08/2009 - 08:52

Η ομάδα Ten Kate Honda αποκάλυψε ότι μάλλον θα αγωνιστεί με δύο μοτοσυκλέτες στο Πρωτάθλημα του 2010. Η Ολλανδική ομάδα επέκτεινε το δυναμικό της, το 2009, με τρεις αναβάτες, καθώς ο νεοφερμένος Jonathan Rea, πλαισίωσε τον Carlos Checa και τον Ryuichi Kiyonari.

 

Η εντυπωσιακές επιδόσεις του Rea, που περιλαμβάνουν μια νίκη στο Misano και τρεις ανόδους στο βάθρο, εξασφάλισαν μια μόνιμη θέση στην ομάδα για το νεαρό Βρετανό. Αντίθετα, η τύχη των δύο ομόσταβλών του είναι άγνωστη.

 

“Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο ένα σίγουρο αναβάτη για την επόμενη χρονιά, και αυτός είναι ο Jonathan. To θέμα με τους υπόλοιπους αναβάτες είναι ανοικτό”, δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Roland Ten Kate.

 

“Στα Supersport θέλουμε να κρατήσουμε τον Kenan Sofuoglu και τον Andrew Pitt, και να τους δώσουμε μια ολόκληρη χρονιά με ανταγωνιστικό υλικό. Έχουμε αρχίσει διαπραγματεύσεις για την επόμενη χρονιά, και έχουμε συναντηθεί με τη Honda Europe για να συζητήσουμε την κατάσταση. Όπως όλα τα πράγματα σήμερα, οι αποφάσεις θα εξαρτηθούν από τον προϋπολογισμό της ομάδας, οπότε λογικά, θα έχουμε δύο μοτοσυκλέτες στα Supersport και δύο στα Superbike. Επίσης, υπάρχει ένα θέμα διαχείρισης των εσόδων μας, με τρεις αναβάτες αντί για δύο. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι αυτό είναι τόσο σημαντικό θέμα, σίγουρα όμως οι δύο αναβάτες θα κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη”, ολοκλήρωσε ο Ολλανδός.

Επόμενο άρθρο »

SILVERSTONE MotoGP: Σύμπτωση ημερομηνίας με το Isle of Man TT.

« Προηγούμενο άρθρο

DE PUNIET: Επιβεβαιώνει τις επαφές με την Tech 3 Yamaha.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα