• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE PUNIET: Επιβεβαιώνει τις επαφές με την Tech 3 Yamaha.
Μετά το βάθρο του Donington, ο Γάλλος εξετάζει τις προτάσεις του.
Νέα 05/08/2009 - 08:47

Ο Randy de Puniet επιβεβαίωσε τις πρόσφατες επαφές του με την ομάδα της Monster Yamaha Tech 3, για μια θέση στο Πρωτάθλημα του 2010. Ο Γάλλος αναβάτης είναι εκ των διεκδικητών της θέσης, με τους Ηector Barbera και Chris Vermeulen να έχουν επίσης επαφές με την Tech 3.

 

Οι τωρινοί αναβάτες, Colin Edwards και James Toseland θέλουν και οι δύο να μείνουν, ενώ η Yamaha έχει πρόθεση να φέρει τον Ben Spies στην Tech 3, αν ο Τεξανός θελήσει κάτι τέτοιο για το 2010.

 

Πάντως, ο De Puniet επιβεβαίωσε επίσης και τις διαπραγματεύσεις με την τωρινή του ομάδα, LCR Honda, και το manager της Lucio Cecchinello: “Ο manager μου μιλάει με το Lucio και τον Herve (αρχηγός της Tech 3), αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι βέβαιο. Μιλάμε με το Lucio τις τρεις τελευταίες εβδομάδες για να συνεχίσω στην ομάδα, με μια καλύτερη όμως μοτοσυκλέτα, που θα μας δώσει η Honda. Με μια πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, είμαι σίγουρος ότι θα μάχομαι για είσοδο στην πεντάδα. Όμως, και η Yamaha έχει ένα πολύ δυνατό πακέτο, και φαντάζει καλή επιλογή για εμένα.”

Επόμενο άρθρο »

SUPERBIKE: Η Ten Kate Honda με δύο μοτοσυκλέτες στο Πρωτάθλημα του 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

KALLIO: Ανανεώνει με τη Ducati.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα