• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Υπέγραψε ο Pedrosa!
Για δυο ακόμη χρόνια στο HRC
Νέα 16/05/2016 - 15:09

Το μέλλον του Dani Pedrosa συνεχίζει να είναι άρρηκτα δεμένο με την ομάδα της Honda, με την οποία υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια.

 

Το όνομα του Ισπανού είχε ακουστεί για την Yamaha, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν παιχνίδι τακτικής, με τον ίδιο να μένει στο HRC μέχρι το 2018.

 

Η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα ήρθε πριν από λίγα λεπτά.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωσή μου με την Honda», τόνισε ο Dani, ο οποίος στο Mugello θα φτάσει τα 250 GP στην καριέρα του!

 

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Το καλύτερο για εμένα ήταν να συνεχίσω με την ομάδα που ήμουν μαζί από τον πρώτο αγώνα».

 

«Είναι ωραίο που οι συνομιλίες ήταν γρήγορες και τώρα μπορώ να επικεντρωθώ στον αγώνα. Θέλω να δώσω το 100% στο Mugello».

 

Ο Dani Pedrosa είναι οδηγός της Honda σε όλη του την καριέρα, που ξεκίνησε το 2001 στα 125cc.

 

Σ’ αυτή την κατηγορία, όπως και στα 250cc, πήρε τους τρεις Παγκόσμιους Τίτλους του και το 2006 ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.

 

Εκεί έχει πάρει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία σε τρεις περιπτώσεις, το 2007, το 2010 και το 2012, ενώ ήταν τρίτος το 2008, το 2009 και το 2013.

 

Έχει πάρει τα περισσότερα βάθρα για την Honda, από οποιονδήποτε άλλον οδηγό της στην ιστορία και απέχει μόλις τρεις νίκες από τις 51 που έχει ο Doohan.

 

Ένα ρεκόρ νικών για την Honda, το οποίο δεν είναι δύσκολο να καταρρίψει ο Ισπανός μέχρι το 2018.

 

Με την κίνηση αυτή φυσικά, ανοίγει διάπλατα η πόρτα για τον Maverick Vinales, η παρουσία του οποίου στην Yamaha πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Κρατάει τον Dovi;

« Προηγούμενο άρθρο

O Συνιώρης νικητής στις Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα