• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Χρυσή τομή!
Ανάμεσα σε ταχύτητα και σταθερότητα θέλει ο Sykes
Νέα 11/05/2016 - 15:24

O Tom Sykes λέει ότι έμαθε τα λάθη του παρελθόντος και ειδικά της περσινής σεζόν, όταν στο Γύρο της Μαλαισίας έφθειρε πολύ τα ελαστικά του.

 

Ο αναβάτης της Kawasaki ήταν εξαιρετικός στην Superpole και πήρε την pole, αλλά η μεγάλη φθορά στα ελαστικά του, τον ανάγκασαν να χάσει πολύ στο δεύτερο μισό των αγώνων πέρυσι.

 

Η χρυσή τομή λοιπόν - ειδικά σε μια πίστα με καινούργια άσφαλτο - ανάμεσα σε ταχύτητα και σταθερότητα, είναι βασικό για τον Sykes στην Μαλαισία.

 

«Η Sepang είναι μια πίστα όπου είχαμε μεγάλη ταχύτητα στο παρελθόν. Πέρυσι δυστυχώς κακομεταχειριστήκαμε τα ελαστικά, αλλά πέρα από αυτό η ταχύτητά μας ήταν φανταστική».

 

«Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας και να βρούμε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε ταχύτητα και σταθερότητα».

 

«Έχω κίνητρο, γνωρίζοντας ότι μπορώ να προσαρμόσω τη μοτοσυκλέτα ώστε να κάνει αυτά που χρειαζόμαστε να κάνει».

 

Μετά τα μικρά προβλήματα που είχε στην αρχή της σεζόν, ο Sykes - που έχει μια νίκη μόνο μέχρι στιγμής - είναι αποφασισμένος για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

 

«Δεν αποτελεί μυστικό το ότι ακόμα δεν έχω δείξει τις κανονικές μου δυνατότητες, αλλά αυτό είναι καλό μιας και έχουμε περιθώριο για πολλά ακόμα».

 

«Η Sepang είναι μια καταπληκτική πίστα με πολύ ωραίες εγκαταστάσεις. Έχουν περάσει νέα άσφαλτο και θα έχουμε ένα ιδιαίτερο Σ/Κ μπροστά μας για πολλούς λόγους».

Επόμενο άρθρο »

Καθυστερεί την απόφασή της η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Πρόσφυση και φθορά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα