• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Πρόσφυση και φθορά
Αυτό είναι το ερωτηματικό για Hayden στην Sepang
Νέα 11/05/2016 - 13:10

Παρά το ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά την πίστα της Sepang, ο Nicky Hayden τονίζει ότι βαδίζει προς το άγνωστο για τον 6ο Γύρο των SBK-Motul!

 

Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να ξέρει πως θα συμπεριφερθούν τα ελαστικά της Pirelli στην καινούργια άσφαλτο της πίστας, η οποία επιπροσθέτως έχει δεχτεί και μερικές αλλαγές σε στροφές της.

 

Ο Αμερικανός θρύλος του MotoGP δεν έχει ανέβει ποτέ στο βάθρο της Sepang. Ήταν όμως 4ος σε έξι διαφορετικές χρονιές στο MotoGP.

 

«Την πίστα τη γνωρίζω καλά. Είναι μεγάλη, πλατιά, μακριά και τα έχει σχεδόν όλα», ήταν τα πρώτα λόγια του Nicky Hayden.

 

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάνε τα ελαστικά με την καινούργια άσφαλτο, το αν θα αυξηθεί ή θα μειωθεί η φθορά τους και η γενικότερη πρόσφυση».

 

«Οι αγώνες μοτοσυκλετών διαρκώς γίνονται όλα και πιο δημοφιλείς, ειδικά μιας και το βασικό μέσο μεταφοράς στη χώρα είναι η μοτοσυκλέτα».

 

«Η πίστα είναι κορυφαία και ο Γύρος ανέκαθεν ήταν πολύ διασκεδαστικός για τους θεατές και τους αναβάτες. Ανυπομονώ λοιπόν να ξεκινήσουμε!»

 

Μετά τις δυσκολίες στην Imola, που τον έριξαν στην 7η θέση της βαθμολογίας, ο Hayden θα θέλει να επιστρέψει σε εμφανίσεις ανάλογες με αυτές στο Assen, όπου και πήρε το πρώτο του βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Χρυσή τομή!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Ευέλικτο set-up!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα