• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τραυματίστηκε ο DE PUNIET και είναι αμφίβολος για το Brno!
O Γάλλος είχε πτώση κατά τη διάρκεια προπόνησης motocross με αποτέλεσμα να σπάσει τον αριστερό του αστράγαλο...
Νέα 04/08/2009 - 08:17
Tην ώρα που οι περισσότεροι αναβάτες κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και γεμίζουν μπαταρίες ενόψει της συνέχειας, ο Randy De Puniet προπονείται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Μόνο που ο Γάλλος αναβάτης ο οποίος στο Doningto Park πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση τερματίζοντας στην τρίτη θέση, στάθηκε άτυχος καθώς κατά τη διάρκεια προπόνησης motocross που έκανε το περασμένο Σάββατο (1/8) μαζί με τον προσωπικό του γυμναστή και τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της κατηγορίας MX3, Yves Demaria, στην περιοχή Aix en Provence, είχε άσχημη πτώση κατά την είσοδο σε μια στροφή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό του πόδι.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν κάταγμα στον αριστερό αστράγαλο και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να διορθωθεί η ζημιά. Ο 28χρονος αναβάτης της LCR Ηonda πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα 3/8 και τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί την Clinica Mobile για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με στόχο να μπορέσει να πάρει μέρος στον αγώνα του Brno που διεξάγεται στις 16 του μηνός, πράγμα που αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

«Με τον Yves ακολουθούμε φέτος ένα ειδικό πρόγραμμα με στόχο τη βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης και της απόδοσής μου μέσα στην πίστα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι στιγμής και παρά την καλοκαιρινή διακοπή του Πρωταθλήματος δεν μπορώ να σταματήσω τις προπονήσεις για δύο εβδομάδες. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιους γύρους με μοτοσυκλέτες motocross αλλά δυστυχώς έπεσα στην είσοδο μιας στροφής και από την πτώση μου στο έδαφος προκλήθηκε κάταγμα στον αριστερό αστράγαλο. Είμαι πολύ απογοητευμένος γι' αυτό το που συνέβη. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να είμαι έτοιμος στον αγώνα του Brno και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω χάρη στη βοήθεια της Clinica Mobile», δήλωσε ο de Puniet.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

ΜotoGP: H ομάδα της Suter δε θα χρησιμοποιήσει τελικά μέρη της Ilmor X3.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα