• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Yamaha
Όλα δείχνουν πως ο Ισπανός θα συνεχίσει με την ομάδα της Fiat Yamaha και την επόμενη χρονιά.
Νέα 04/08/2009 - 08:48

Το μεγαλύτερο σίριαλ της φετινής σεζόν φαίνεται να τελειώνει. Όλα δείχνουν ότι ο Jorge Lorenzo αποφάσισε να αποδεκτεί τελικά την πρόταση της Yamaha. Ο Ισπανός είχε συνεχείς επαφές με την ομάδα της Repsol Honda, συζητώντας ενδεχόμενη μεταγραφή του. Μια τέτοια κίνηση φυσικά, θα οδηγούσε στην αποπομπή από την ομάδα της Honda, του έτερου Ισπανού, Dani Pedrosa.

 

Ο Lorenzo, είχε εκφράσει επανηλλειμένως ότι η Yamaha δεν προσφέρει αρκετά για να τον κρατήσει. Παρόλα αυτά, τα πρόσφατα αποτελέσματά του σε Sachsenring και Donington, φαίνεται ότι μείωσαν τη διαπραγματευτική ικανότητα του Ισπανού, και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει με την ίδια ομάδα και του χρόνου.

 

Μετά τον αγώνα της Γερμανίας, όπου ο Rossi νίκησε το Lorenzo με μόλις 0.099 δευτερόλεπτα, ο Ισπανός ήταν απόλυτα ειλικρινής για τις προθέσεις: "Πρέπει να τον νικήσω (Rossi)", είπε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου του. Η αλήθεια είναι ότι ο Lorenzo μπορούσε να πάρει την καρώ σημαία στο Donington, όμως η επιμονή του για νίκη, τον οδήγησε σε πτώση και εγκατάλειψη, πληγώνοντας τη διαπραγματευτική του θέση ακόμα περισσότερο.

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μοτοσυκλέτα της Υamaha είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή στο grid – το δίδυμο της Fiat Yamaha ηγείται στο Πρωτάθλημα (και η Yamaha ηγείται στο αντίστοιχο κατασκευαστών), και η Tech 3 Yamaha είναι η πρώτη δορυφορική ομάδα, μπροστά μάλιστα από την εργοστασιακή ομάδα της Suzuki. Η Honda δυσκολεύεται να παρουσιάσει πραγματικά ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, μετά την αλλαγή στα 800cc. Η RC212V έχει εμφανώς βελτιωθεί τελευταία, αλλά υπολείπεται ακόμα τόσο στην είσοδο της στροφής όσο και στην απόκριση του κινητήρα, σχετικά με τη Yamaha M1.

 

Ο Lorenzo γνώριζει αυτά τα πράγματα καλύτερα από τον καθένα. Η φιλοδοξία του να νικήσει τον Ιταλό Αστέρα και να στεφτεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι μεγάλη, και σίγουρα για να το πετύχει, θέλει να έχει την καλύτερη μοτοσυκλέτα στη διάθεσή του.

Επόμενο άρθρο »

O Button επαινεί το Smith, μετά τη μάχη τους στο Τρίαθλο.

« Προηγούμενο άρθρο

Τραυματίστηκε ο DE PUNIET και είναι αμφίβολος για το Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα