• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜotoGP: H ομάδα της Suter δε θα χρησιμοποιήσει τελικά μέρη της Ilmor X3.
H νεοφερμένη ομάδα διαψεύδει τις αρχικές φήμες.
Νέα 03/08/2009 - 05:32

Τα νέα ότι ο Eskil Suter και η Gil Motor Sport πρόκειται να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα MotoGP του 2010 έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό, δημιούργησαν όμως και πολλές απορίες.

 

Αρχικά, είχε ειπωθεί ότι η μοτοσυκλέτα της νέας ομάδας θα βασιζόταν στην προηγούμενη της Ilmor, κάτι το οποίο όμως η Ilmor, διαψεύδει κατηγορηματικά. Ο λόγος είναι ότι η ομάδα επιθυμεί να ξεκινήσει την προσπάθειά της με μια ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα.

 

Τόσο ο κινητήρας όσο και το πλαίσιο φαίνεται να είναι σχεδιασμένα από λευκό χαρτί, από την εταιρία Suter Racing Technology, του Eskil Suter, με έδρα την Ελβετία. Ο κινητήρας φημολογείται ότι θα παράγει 240 ίππους - 25 ίππους περισσότερους από τον αντίστοιχο της Ilmor, με τον οποίο έχει ίδια διάταξη, V4.

 

Το πλαίσιο πρόκειται να είναι και αυτό νέο, παρ' όλο που από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες, η οικογενειακή ομοιότητα με τις μοτοσυκλέτες της Suter, είναι εμφανής. Το project πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, της τρέχουσας χρονιάς, όπου θα γίνει και η πλήρης, επίσημη ανακοίνωση.

Επόμενο άρθρο »

TEST: Ducati Desmosedici

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: Δοκίμασε ελαφρύτερο συμπλέκτη.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα