• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΒΑUTISTA: Πού θα συνεχίσει την καριέρα του;
Ο Ισπανός θα αποφασίσει για το μέλλον του, μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες.
Νέα 01/08/2009 - 07:35

Από τους τρείς νεαρούς που πρόκειται να μεταπηδήσουν την επόμενη χρονιά στα MotoGP, μόνο ένας έχει σίγουρη στέγη. Ο Marco Simoncelli έχει ήδη υπογράψει με τη Gresini Honda, ενώ οι Alvaro Bautista και Ben Spies δεν ξέρουν ακόμα σε ποιά ομάδα θα καταλήξουν.

 

Το μέλλον του Spies, δεν εξαρτάται απόλυτα από τον ίδιο, αλλά κυρίως από την απόφαση του Jorge Lorenzo για το που θα βρίσκεται το 2010. Αντίθετα, ο Bautista φαίνεται να έχει πιο χειροπιαστά πράγματα στα χέρια του.

 

Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, η απόφαση του είναι ζήτημα δύο εβδομάδων. Η κύρια και πιο προφανής επιλογή είναι η καινούρια ομάδα, Aspar MotoGP, ομάδα του manager Jorge Martinez, η οποία εξασφάλισε από τη Ducati την περσινή μοτοσυκλέτα του Sete Gibernau.

 

Αυτή η επιλογή έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για το Bautista: Από τη μια, ο Ισπανός δε θα συνάψει συμβόλαιο με την ομάδα Aspar, αλλά απευθείας με τη Ducati Corse, γεγονός που του δίνει την ευκαιρία να μεταπηδήσει στην εργοστασιακή ομάδα απευθείας, αν αποδειχτεί άξιος. Από την άλλη, μονάχα ο Casey Stoner φαίνεται να μπορεί να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα της Ducati, και αν ληφθεί υπόψιν η μικρή εμπειρία του Bautista στα MotoGP, τα πράγματα φαντάζουν ακόμα δυσκολότερα για αυτόν.

Επόμενο άρθρο »

ΗONDA: Παγώνει το «project» LORENZO...

« Προηγούμενο άρθρο

ΕDWARDS: “Ήθελα να ξεκινήσω τον αγώνα με βρόχινα ελαστικά!”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα